Acer laptopomban a vga drivereket sehogy sem tudom normálisan feltenni. Mi legyen?
Mégis milyen?
Ilyenkor mondják, hogy az informatikus is egy szakma...
Mire alapozod, hogy az Acernek csak ez az egy gépében van duál VGA?
A honlapon a driverek közül melyiket tetted már fel? Ott nincs semmilyen "auto detectes cucc"
...
nem gondolo mhogy csak ebben van, de gondolom mindegyik ugyanúgy működik, ugyanazon az elven. jobbklikknél lehet váltani. amig az alap win7-et állitottam mindig vissza gyári állapotba addig nem volt gond, de most h pendriveról tettem fel uj winchester miatt nem tudom állitani.
komolyan mindjárt szarrá töröm ezt a retket.
ha felteszem az intel drivrt, amit pl az acer weboldalon is ennek a gépnek a drivereinél linkelnek, akkor elmegy a kép amikro elindul a win7. az fn + f5 gombbal lehet hogy tudnék képernyőt váltani, de az fn gomb sem működik, drivert nem találtam hozzá. az acer alkalmazottak csontjait porrá zúznám, gondolom ezzel is az a cél hogy mindenki minden szarért vigye szervizbe a gépét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!