Alaplap- és processzorcsere után a rendszer újratelepítése szükséges?
Ha csak CPU csere történik akkor nem kell.
Ha az alaplap is cserélve van akkor 99% hogy újra kell rakni.
0,5%, hogy elindul de kicsit furán fog viselkedni.
0,5%, hogy semmi baja nem lesz és megy tovább.
#3 érdekes,nekem egy rendszer túlélt 3 alaplap+procicserét is,köszöni jól van.
FX-6350 --> i5-2500k --> Xeon X5450(nyilván muszájból lett az utolsó..)
szóval én először kipróbálnám,hogy megy-e,ha igen fölös azzal is szórakozni.
Oké, és mi van, ha aktiválódik a benne lévő atomtöltet és felrobban fél Magyarország, a radioaktív sugárzástól pedig lények jönnek elő a földből, és megcsócsálnak minden élőlényt? O.o
Viccet félre téve: Akkor megpróbálom először úgy, ha pedig nem megfelelő, akkor telepítsem? De tönkre menni (vagy felrobbanni...^^) nem fog ugye?
Én nem mondtam, hogy kötelező telepíteni, én csak azt mondtam, hogy kicsit az esély arra, hogy tuti legyen a dolog.
Nálunk volt ilyen probléma mikor a régi (nagyon nagyon régi úgy 2005) 775-ös ASUS lap bedöglött a gépben, jött helyette egy másik (meg nem mondom már milyen) elindulni elindult csak vagy crashelt mindent, vagy random kékhalál, vagy csak szimplán nem töltött be, kapott egy reinstallt a C és onnantól kezdve köszönte, jól volt az is.
"Oké, és mi van, ha aktiválódik a benne lévő atomtöltet és felrobban fél Magyarország, a radioaktív sugárzástól pedig lények jönnek elő a földből, és megcsócsálnak minden élőlényt? O.o "
Az évente csak 2-3 alkalommal fordult még elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!