Ez még nem káros a CPU-nak?
aham. most leszedtem a ház oldalát mert nincs hűtés a házon, és ugyanúgy 70°C mint régen. de nekem sajnos pont arra az 500MHz-re van szükségem =/ és a második magra is dobott 200MHz-t... és bocs. nem 1.36V hanem 1.328V...
át is állitom a BIOSban, hogy ne kapjon túl sokat. "sokkal többször fog lefagyni a géped" ami ezt illeti, nemtudom, majd tapasztalva lesz, de hogyha egyszer is lefagy akkor egyből veszem vissza, szóval köszi a tanácsot.
de am hozzátenném h nem tudok mit csinálni am sem a hőmérséklettel mert még alapállapotban is 70°C gépház oldalával fent. 2 hónapja vettem, és eddig semmi probléma nem volt a 70°C miatt. én ugy tudom h Intel a 100°C-t is birja, és inkább az AMD birja csak a 60-70°C-t. szóval leginkább ezzel a feszültséggel vagyok bajban...
oké. hát akkor most inkább visszaveszem és szerzek jobb hűtést :) és az a paszta van amit a hűtő aljára nyomtak mikor vettem a procit. lehet h nem is elég. mert nagyon kicsi rétegben volt, és kevés is, de azért gondolom nem ugy adják h ne legyen elég.
szóval akkor köszi a válaszokat :) megjegyeztem :D nemszabad :D
Szabad tuningolni, csak egyszerűen nem éri meg, ha hosszabb távon szeretnéd a szobád lakóját életben tartani...:)
Vegyél rá egy jó kis hűtést, és menni fog az...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!