A laptomom az alján szellőzik, tehát le van fedve mindig (asztal, ágy, akármi által), mennyire káros, ha kb.24 óráig egyfolytában be van kapcsolva?
Így tud szellőzni? Mert alul van a szellőzője, tehát nincs légtér, amin fekszik a gép...
Most kb. 14 órája van bekapcsolt állapotban, eléggé meleg, ha megfogom alul, ez baj, vagy természetes?
Én ha az ölemben használom, akkor mindig teszek alá egy nagy könyvet, így van valamennyi hely szellőzni. Vannak egyébként laptophűtők is kifejezetten ilyen célokra, megéri beruházni egyre.
Én ha pl firefoxot használok, és valami flash tartalom van, akkor iszonyatosan megy a processzor, és néha pihentetem, de alapjáraton nem lesz baja egy kis melegedéstől.
Alapból elég lenne az is ha alátámasztod valamivel, nem melegíti át az asztallapot, és szellőzik is, illetve figyelni kell ne maga alá szívja a levegőt.
N5110...naigen, a hűtőrendszere enyhén szólva egy kalap sz@r, eleinte énis ilyen gépben gondolkoztam, de mikor tesztekben láttam mennyire melegszik...na paff.
Laptop hűtő neked lehet jól jönne hozzá, bár nem tudom mennyit segítene, főleg ha terheled a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!