Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokartyat vegyek,...

Milyen videokartyat vegyek, amivel a GTA V elfut kenyelmesen?

Figyelt kérdés

1 gb a minimum igeny, de azert ha mar veszek akkor 2 gb-t akarok venni. Nem vagyok nagy jatekos, de ez a jatek nagyon tetszik, de videokartyara max 20 ezret szannek ettol ot forinttal nem tobbet es ne mondja senki hogy annyiert nincs, meg egyszer mondom csak ez az egy jatek erdekel. Amugy nem is tudom kene-e, mert amugy az osszesen elerheto grafikus memoriam 1 gb. Gondolom az alaplapi integralttal egyutt. Egyebkent Sapphire ATI Radeon Hd 4600x as szeriam van, nyilvan nem a legjobb de a dirt2 elfut rajta, nfs shift is, es a Farming simulator 15. Ezzel szerintetek vinne ilyen feltetelek mlett, ha osszesen elerheto grafikus memoria 1 gb?

Amugy ram 2 gb ddr3. Kene melle meg 2 gb. Mindegy milyen marka a ram? A jelenlegi Kingmax. Vegulis ezek fillerek, de azert megis amin tudok sporolok. Ilyet mint a mostani, 4500 Ft-ert tudnek venni.

Processzor AMD Phanom II 4 magos 3,2 ghz. Ehhez hozza nem nyulok, tokeletesen visz mindent.

Alaplap ASUS. A tipusat nem tudom oszinten, de sztem PCI Express csatlakozos avideokartya, ma mar szinte minden normalis gepnek az, ez meg 2010-ben lett veve, szoval szerintem az, xe azert utanajarok, megnezem.

Nagyjabol ennyi a lenyeges specifiko.

Ezek fenyebe milyet vegyek? A keret adott, ha egyaltalan kell venni. Elgepelesekert bocsi, telorol voltam.

2016. dec. 4. 21:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nekem a maffia 3 még r9 290 -el sem fut közepes beállításon tökéletesen .. gts 450 -el lehetetlen hogy jobban menjen .. ha nektek a 10-15 fps játszható ..
2016. dec. 7. 19:24
 22/23 A kérdező kommentje:
Neki megy rajta, de szerintem jó az 5 fps-nek is annyira szaggat nála.
2016. dec. 9. 08:00
 23/23 anonim ***** válasza:
xdd
2016. dec. 9. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!