Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokartyat vegyek,...

Milyen videokartyat vegyek, amivel a GTA V elfut kenyelmesen?

Figyelt kérdés

1 gb a minimum igeny, de azert ha mar veszek akkor 2 gb-t akarok venni. Nem vagyok nagy jatekos, de ez a jatek nagyon tetszik, de videokartyara max 20 ezret szannek ettol ot forinttal nem tobbet es ne mondja senki hogy annyiert nincs, meg egyszer mondom csak ez az egy jatek erdekel. Amugy nem is tudom kene-e, mert amugy az osszesen elerheto grafikus memoriam 1 gb. Gondolom az alaplapi integralttal egyutt. Egyebkent Sapphire ATI Radeon Hd 4600x as szeriam van, nyilvan nem a legjobb de a dirt2 elfut rajta, nfs shift is, es a Farming simulator 15. Ezzel szerintetek vinne ilyen feltetelek mlett, ha osszesen elerheto grafikus memoria 1 gb?

Amugy ram 2 gb ddr3. Kene melle meg 2 gb. Mindegy milyen marka a ram? A jelenlegi Kingmax. Vegulis ezek fillerek, de azert megis amin tudok sporolok. Ilyet mint a mostani, 4500 Ft-ert tudnek venni.

Processzor AMD Phanom II 4 magos 3,2 ghz. Ehhez hozza nem nyulok, tokeletesen visz mindent.

Alaplap ASUS. A tipusat nem tudom oszinten, de sztem PCI Express csatlakozos avideokartya, ma mar szinte minden normalis gepnek az, ez meg 2010-ben lett veve, szoval szerintem az, xe azert utanajarok, megnezem.

Nagyjabol ennyi a lenyeges specifiko.

Ezek fenyebe milyet vegyek? A keret adott, ha egyaltalan kell venni. Elgepelesekert bocsi, telorol voltam.

2016. dec. 4. 21:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Többen is elmondtuk már, hogy a VGA erősségét nem a VRAM mennyisége határozza meg.

20 ezerért HD7850-et tudsz venni, hardveraprón kell keresgélni. Egész korrekt kis kártya, erősebb a 750Ti-nél, és jellemzően olcsóbban is adják.

A tápod milyen?

2016. dec. 4. 21:42
 2/23 anonim ***** válasza:

"Ehhez hozza nem nyulok, tokeletesen visz mindent. "

Na igen, egy 4650/4670(2008, 70 dollárról indultak, ddr2 es memóriával, felteszem nem igényel bővebb magyarázatot) mellett valóban nem ez a szűk keresztmetszet.

7850\660 van ennyiért használtan, újból 35 alatt semmit nem szabad megvenni jelenleg. Ezekkel a gta teljesen korrektül fut, viszont a proci jelentősen visszafogja majd, városon belül kizárt hogy simán fusson, beállítástól függetlenül(de azért nem annyira vészes, szerencsére a rockstarnál megtanultak több szálra programozni).

2016. dec. 5. 00:41
 3/23 anonim ***** válasza:
2 gb ddr3 -as memória ? XDD hol élsz te ? gta v nek ? még 4 gb is kevés ! Minimum 6 giga memória kellene . R7 260x/hd 7850 .. nyilván gyengébb kártyákon is fut csak 2-3 ezer forint miatt nem érdemes gyöngébbet venni.
2016. dec. 5. 01:03
 4/23 A kérdező kommentje:

Magyarul sz.ar a proci amikor AMD-be két mag 2,4 GHZ a követelmény, ez meg 4 mag 3,2 GHZ?

A RAM nem téma, veszek akkor mellé még 4 GB-t és így összesen 6 GB RAMot kapok akkor, amivel már elfut.

A Videokártya a kérdéses csak, belinkelek akkor egyet, csak a mihez tartás végett, hogy szerintetek jó-e. Még egyszer mondom nem várok full teljesítményt. A elenlegi kártyámat is szidja állandóan mindenki, hogy elavult, sz.r 4600-as sorozat, amelyik a maga idejében is gyenge volt, érdekes módon mégis vsz még 2012-13-as játékokat is, ahol 1 GB a minimum vram, amikor nekem 512 mb van, akkor nem tudom mitől sz.r.

[link]

Itt egy pl, amire gondoltam, erről vélemény? Ha nem nyitná meg a linket:

SAPPHIRE Radeon R7 240 Boost 2GB GDDR3 128bit PCIe (11216-00-20G) Videokártya

Grafikus chip sebessége 730 MHz

Grafikus memória sebessége 1800 MHz

Még egyszer mondom, csak erre az egy játékra kell, nem kell lehurrogni, nem szoktam foglalkozni ezzel sose, nem a gép előtt élem az életem, mint egyesek, hogy informatikusnak képzeljem magam, meg hozzáértőnek, én igazából azt sem bírom megérteni, hogy miért nem tök mindegy, hogy 2 gb-s kártyából 12 ezreset, vagy 80 ezreset veszek, amikor ezzel a jelenlegi "sz.rral" is a kora ellenére újabb nagyobb teljesítményt igénylő játékokat full grafikán viszek.

Csak ezen az oldalon mindenki nagyokosnak hiszi magát, és lehurrogják egyből, ha valakinek van élete a gépen kívül és feltesz egy kérdést, mert esetleg mivel nem a gépet b.ssza állandóan, ezért nem annyira ért hozzá.

Még mindig nem kaptam normális választ arra sem, hogy akkor mi számít, ha nem a VRAM, csak az okoskodás megy. Azt is elmagyarázhatná valaki, ha veszi a fáradtságot, hogy mi történik ha a legolcsóbb 2 gb-s 12 ezer forintos kártyát rakom bele, és mi történik, ha 80 ezrest? Miben másabb? Beszélni is tud a 80 ezres? A 12 ezrse mitől rosszabb? Felrobban, ha azzal indítom el a GTA-t vagy WTF? Komolyan valaki normálisan elmagyarázza, hogy akkor mit kell nézni?

2016. dec. 5. 07:56
 5/23 anonim ***** válasza:

gtx 5 min rendszer igénye

amd fx ,8GB ddr3 ram

nvidia gtx 730-980,és felfele gtx 1060,1070,1080

amdból amd r7 250,260,270,amd r9 280,290,rx 460,470,480 8gb,

2016. dec. 5. 08:03
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol olvasod, gépigényen, és minden máshol 4 gb RAM van.
2016. dec. 5. 08:07
 7/23 A kérdező kommentje:

amdból amd r7 250,260,270,amd r9 280,290,rx 460,470,480 8gb

Te hülye vagy? Ezért adsz 10 %-ban "hasznos" válaszokat. 8 gb vram???? B.meg az ajánlott követelmény is 2 gb a max.

Normálisabbak, az előző hosszasan kifejtett kommentemre válaszoljatok pls.

2016. dec. 5. 08:08
 8/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha arra nem veszed a fáradtságot hogy rákeress egy tesztre, akkor miért várod el(pláne felháborodva) bárkitől, hogy elmagyarázza hogy mégis miért éri meg a 80 ezres kártya a 12 ezres helyett? Nem vram, nem órajel, meg nem márka alapján vásárolunk, megnézzük hogy az adott kártya hogy teljesít, pont. Processzorból is felhozod az órajelet, semmit - konkrétan semmit! - nem jelent egyéb információk nélkül.

Ezek az oldalak nagyjából semmire nem jók, de jelen esetben hűen demonstrálja, hogy mégis mi a különbség egy 100 ezres, és egy 8 éves alsó kategóriás kártya között.

[link]

[link]

Természetesen azzal semmi gond, hogy van amit nem tud az ember, na de puffogni, hogy márpedig elég az ezeréves szutyok hardver a másfél éves játékhoz, meg minden elindul rajta, ésatöbbi, na az már egészen más kategória. Nekem 4830 am volt 2010 ben és medium felett az is döglődött, van egy elképzelésem arról hogy akkor mit produkálhat az a kártya. Ha nem akarsz gépet fejleszteni, viszont akarsz játszani akkor vegyél egy konzolt, tökéletes megoldás azoknak akik így állnak ehhez.

2016. dec. 5. 11:07
 9/23 anonim ***** válasza:
De csak egy hogy legyen legalább egy halvány elképzelésed arról, hogy mégis mennyire nincs jelentősége pusztán a számoknak. Az újabb kártyákon akár 8000+mhz effektív sebességű memória van - a hbm 500mhz en meg elveri. Nem írtam el.
2016. dec. 5. 11:13
 10/23 A kérdező kommentje:

Akkor puffogas nelkul kerdezem, csak felidegesitett, hogy valasz helyett a ramot kezdtek el szapulni, amikor az a legkevesebb, hogy veszek hozza nagyobbat.

A kerdes tehat. Konkretan milyen videokartyat vegyek maximum, es nagyon maximum 30 ezer Ft-ert, akkor eddig felviszem, de ehhez mar tenyleg nem teszek hozza tobbet.

2016. dec. 5. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!