Milyen videokartyat vegyek, amivel a GTA V elfut kenyelmesen?
1 gb a minimum igeny, de azert ha mar veszek akkor 2 gb-t akarok venni. Nem vagyok nagy jatekos, de ez a jatek nagyon tetszik, de videokartyara max 20 ezret szannek ettol ot forinttal nem tobbet es ne mondja senki hogy annyiert nincs, meg egyszer mondom csak ez az egy jatek erdekel. Amugy nem is tudom kene-e, mert amugy az osszesen elerheto grafikus memoriam 1 gb. Gondolom az alaplapi integralttal egyutt. Egyebkent Sapphire ATI Radeon Hd 4600x as szeriam van, nyilvan nem a legjobb de a dirt2 elfut rajta, nfs shift is, es a Farming simulator 15. Ezzel szerintetek vinne ilyen feltetelek mlett, ha osszesen elerheto grafikus memoria 1 gb?
Amugy ram 2 gb ddr3. Kene melle meg 2 gb. Mindegy milyen marka a ram? A jelenlegi Kingmax. Vegulis ezek fillerek, de azert megis amin tudok sporolok. Ilyet mint a mostani, 4500 Ft-ert tudnek venni.
Processzor AMD Phanom II 4 magos 3,2 ghz. Ehhez hozza nem nyulok, tokeletesen visz mindent.
Alaplap ASUS. A tipusat nem tudom oszinten, de sztem PCI Express csatlakozos avideokartya, ma mar szinte minden normalis gepnek az, ez meg 2010-ben lett veve, szoval szerintem az, xe azert utanajarok, megnezem.
Nagyjabol ennyi a lenyeges specifiko.
Ezek fenyebe milyet vegyek? A keret adott, ha egyaltalan kell venni. Elgepelesekert bocsi, telorol voltam.
Ha találsz rx 460-at 30-ért, akkor az érné meg a legjobban. (Persze használtam, mert az új ára egyébként ~35k)
De nekem van egy régi, anno 100ezres videókártyám ami manapság csak régi olcsóságnak számít. HD5870-et bátran ajánlom játékra.
30-ból bőven találsz ilyen kártyát.
Megfelelő konfiggal, nekem még a battlefield 1-et is viszi 60fps-el, úgy hogy a hőfok nem megy 70 fölé.
Gta5-öt is sűrűn játszom vele. Néha néha kicsit elkezdi a szaggatást amikor online sok játékos összegyűl 1 helyen a városban, rendőrök stb.. De teljesen élvezhetően megy.
retardáltak, a srác vramról beszél, ti meg rendszerről...
minimum. 2gb-os vga-t vegyél, kell a gta-nak. 7850-el jól fut már.
kérdező, neked meg így tudjuk ezt el magyarázni:
VRAM = raktár
AMD 4xxx, 7xxx, Nvidia GTX 4xx,5xx,6xx,stb. pedig a munkás.
Ha van 800 munkásod, de csak 3m2 nyi raktárad, végül nem fogsz tudni elég árut szolgáltatni.
Ha csak 5munkásod van, akkor hiába lesz 2000m2-es raktárad, kongani fog az ürességtől, mert nem bírják a negyedét sem tele rakni. Megint csak nem fogsz tudni elég árut szolgáltatni.
Hogy a lehető legnagyobb legyen a profitod, a tőkéd jól kell elosztani, megfelelő munka erőre lesz szükséged, és őket megfelelő korülményekkel kell ellátnod.
Ezen felül van olyan játék, amihez olyan "áru" kell, amit nehezebb ossze rakni, de kevés helyet igényel. Ezekhez jobb videókártya kell, és annyira nem sok VRAM.
Van olyan viszont, ami tok egyszerü, gyorsan pakolják a munkások ossze, de sok helyet is foglal.
Végül a profitod ugyan annyi lesz, ellenben másképp kívánják a dolgokat. A GTA szereti a nagy raktárat. Egy 7790-es radeon lazán kiszolgálja, de általában 1gb-osak, így elhasalnak gta5-ben. a 7850-es, ami általában 2gb-os, hiába szinte ugyan azon számítási kapacitással bír, mint a 7790, sokkal jobb gta-ra, nagyobb felbontást, és sokkal nagyobb részletességet enged meg. Egyébként a gta5 full hd-ban, ultrán simán felzabál 3.5gb-ot.
# 16/19
kösz ! legalább valaki érti ! Manapság 1 gb vram már hd képfelbontásban sem elég . Persze van 1-2 játék aminek igen de ez már 2-3 éve nem így van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!