Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi fajta tévéhez külső...

Régi fajta tévéhez külső 1TB-s külső merevlemez csatlakoztatása mivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy nagypapámnál van egy régi fajta TV. Nekem pedig van ez a külső tárhelyem amire filmeket töltöttem fel. Na most szeretném, ha ő is tudná nézni ezeket. Viszont az ő tv-jén még audio-video (azt hiszem RCA) csatlakozók vannak 4 db. A boxom pedig USB-s. Van esetleg RCA-USB átalakító kábel és csak én nem találom, vagy ilyen nem létezik?

Köszi a segítséget! :)

2016. dec. 4. 16:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"ez az oldal arra való, hogy a bizonyos témában tudatlanok is kérdezhessenek"

Ez pontosan így van, amíg a kérdés értelmes, nem pedig hadoválod a baromságaidat össze-vissza.

2016. dec. 4. 18:47
 22/25 A kérdező kommentje:
Komolyan ezt te élvezed? Oké, elírtam, megmondtam miért.. De ha ennyire zavar mi a fenéért jársz vissza ide idézgetni? -.-
2016. dec. 4. 18:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit? Mert EZ elírás. A boxnak és vinyónak semmi köze egymáshoz, csak fingod sincs mi micsoda.
2016. dec. 4. 18:55
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne essetek már egymás torkának. Elírta, kész!

A 2. hozzászólás alapján kell egy átalakító mert a vinyód által küldött jelet a tévé nem "érti" semmilyen kábelen keresztül.

2016. dec. 4. 18:58
 25/25 Szirty ***** válasza:

"Gondoltam ha azt kihúzom, és ugyan olyan csatlakozót dugok a tv-be, csak annak a másik oldala nem a vevőegységbe megy hanem a merevlemezbe akkor oké vagyok."

Ez nem így megy. a TV-nek alapsávi analóg video jel kell, a merevlemez külső ház USB csatlakozójából semmi ilyesmi nem jön ki.

Kell egy készülék ami a merevlemezen lévő video file-okat olvassa USB-n keresztül, dekódolja, képet alkot, amiből analóg jelet hoz létre amit a TV meg tud jeleníteni.

Nagyjából olyan a dolog mintha egy olyan csőátalakítót keresnél, hogy a vízvezetékre kötöd az egyik végét a másikat neg a gáztűzhelyre és akkor így akarnád használni a tűzhelyet.

Nem fog menni, mert ugyan csinálhatsz olyan csőcsatlakozást amivel összekötöd őket, de gáztűzhely nem működik vízzel akkor sem.

2016. dec. 4. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!