Régi fajta tévéhez külső 1TB-s külső merevlemez csatlakoztatása mivel?
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy nagypapámnál van egy régi fajta TV. Nekem pedig van ez a külső tárhelyem amire filmeket töltöttem fel. Na most szeretném, ha ő is tudná nézni ezeket. Viszont az ő tv-jén még audio-video (azt hiszem RCA) csatlakozók vannak 4 db. A boxom pedig USB-s. Van esetleg RCA-USB átalakító kábel és csak én nem találom, vagy ilyen nem létezik?
Köszi a segítséget! :)
Azt már régen megválaszoltuk. Ha csóró vagy, nem nézi nagyfaterod a vinyót, ennyi.
"A boxom pedig USB-s. Van esetleg RCA-USB átalakító kábel és csak én nem találom, vagy ilyen nem létezik?"
Itt meg már nem vinyót írtál. Erről ennyit.
"Szirty: ha annyi pénzem lenne vennék új tv-t nem gondolod? 30-ért már kapni"
Az hogy én mit gondolok arról, hogy te mit gondolsz, nem volt opció. Egyszerűen csak válaszoltam a kérdésedre. Azt neked kell tudnod hogy mennyit szánsz rá, a kérdésben ezt nem közölted.
Most már számomra is teljesen érthetetlen hogy mi a fenét is szeretnél tulajdonképpen és mivel.
Az USB-RCA átalakító olyan céllal hogy USB oldalra külső HDD-t dugsz a másik oldalon meg kijön a videójel a TV-be az gigantikus baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!