Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi fajta tévéhez külső...

Régi fajta tévéhez külső 1TB-s külső merevlemez csatlakoztatása mivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy nagypapámnál van egy régi fajta TV. Nekem pedig van ez a külső tárhelyem amire filmeket töltöttem fel. Na most szeretném, ha ő is tudná nézni ezeket. Viszont az ő tv-jén még audio-video (azt hiszem RCA) csatlakozók vannak 4 db. A boxom pedig USB-s. Van esetleg RCA-USB átalakító kábel és csak én nem találom, vagy ilyen nem létezik?

Köszi a segítséget! :)

2016. dec. 4. 16:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akkor most boxod van, vagy külső vinyód, zsenikém? Mert nem mindegy!
2016. dec. 4. 18:05
 12/25 A kérdező kommentje:

Milyen kategóriát látsz odaírva itt okoska?

[link]

2016. dec. 4. 18:15
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
A külső merevlemez nem box. Direkt csinálod, vagy ennyire degenerált vagy?
2016. dec. 4. 18:17
 14/25 A kérdező kommentje:
És a fő kérdésben mi is szerepelt? És mért vana z hogy mindenki más megértette rajtad kívül?
2016. dec. 4. 18:19
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Azt már régen megválaszoltuk. Ha csóró vagy, nem nézi nagyfaterod a vinyót, ennyi.

"A boxom pedig USB-s. Van esetleg RCA-USB átalakító kábel és csak én nem találom, vagy ilyen nem létezik?"

Itt meg már nem vinyót írtál. Erről ennyit.

2016. dec. 4. 18:21
 16/25 A kérdező kommentje:
De tudod mit, érezd jól magad hogy a kérdés kifejtésben egyszer elírtam a szót, csak azért, mert anyukám mindig boxnak hívta, isten nyugosztalja!! Te meg nem tudsz értelmezni egy bszott kérdést. Úgyhogy további jó vitatkozást saját magaddal..
2016. dec. 4. 18:23
 17/25 anonim ***** válasza:
54%
LOOL :D Fingod sincs, miről beszélsz, és még neked áll feljebb? :D
2016. dec. 4. 18:24
 18/25 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező inkább edd meg a boxot.
2016. dec. 4. 18:35
 19/25 Szirty ***** válasza:
100%

"Szirty: ha annyi pénzem lenne vennék új tv-t nem gondolod? 30-ért már kapni"

Az hogy én mit gondolok arról, hogy te mit gondolsz, nem volt opció. Egyszerűen csak válaszoltam a kérdésedre. Azt neked kell tudnod hogy mennyit szánsz rá, a kérdésben ezt nem közölted.

Most már számomra is teljesen érthetetlen hogy mi a fenét is szeretnél tulajdonképpen és mivel.

Az USB-RCA átalakító olyan céllal hogy USB oldalra külső HDD-t dugsz a másik oldalon meg kijön a videójel a TV-be az gigantikus baromság.

2016. dec. 4. 18:40
 20/25 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm hogy te legalább nem a fogalmazásba kötöttél bele, hogy egy helyen elírtam a szót. Jelenleg úgy néz ki, hogy az IPTV vevőegységből megy bele az rca a tv-be. Gondoltam ha azt kihúzom, és ugyan olyan csatlakozót dugok a tv-be, csak annak a másik oldala nem a vevőegységbe megy hanem a merevlemezbe akkor oké vagyok. Mostmár kezdem érteni hogy nem teljesen így van. Bár tudtommal ez az oldal arra való, hogy a bizonyos témában tudatlanok is kérdezhessenek. Egyébként bocsi, ha Neked is bunkón válaszoltam de ez az emberke kikészített..
2016. dec. 4. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!