Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi fajta tévéhez külső...

Régi fajta tévéhez külső 1TB-s külső merevlemez csatlakoztatása mivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy nagypapámnál van egy régi fajta TV. Nekem pedig van ez a külső tárhelyem amire filmeket töltöttem fel. Na most szeretném, ha ő is tudná nézni ezeket. Viszont az ő tv-jén még audio-video (azt hiszem RCA) csatlakozók vannak 4 db. A boxom pedig USB-s. Van esetleg RCA-USB átalakító kábel és csak én nem találom, vagy ilyen nem létezik?

Köszi a segítséget! :)

2016. dec. 4. 16:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
A nagypapa fekete-fehér tévéje valszeg még nem tud HDD-t kezelni. Milyen tévé pontosan?
2016. dec. 4. 16:30
 2/25 Szirty ***** válasza:

USB-RCA átalakító? lolka

Egy méduia lejátszót kell venned, amin van analóg RCA video kimenet.

Pár tízezer ft.

Kb mint amilyen ez:

[link]

2016. dec. 4. 16:40
 3/25 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, milyen tévé, a boxon kell analóg kimenetnek lenni (Nem, az az usb nem kimenet...).
2016. dec. 4. 16:40
 4/25 Dongaben ***** válasza:
Ezt én úgy oldottam meg, hogy vettem "fillérekért" egy USB-s Orion DVD lejátszót. Lemezekkel már nem boldogult, de USB-ről működött. Igaz, nem minden formátumot ismer.
2016. dec. 4. 17:06
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat, bocsi hogy eddig nem válaszoltam. Ilyen TV-ről lenne szó: ORION CTV7521M

[link]

Eddig hangszórót is úgy kötöttem hozzá már sikeresen (kb. 2000 ft-os hangszóró+200 ft-s átalakító) mert hangja is alig van, hogy vettem egy ilyet: [link] + találtam itthon egy rég kábelt. Gondoltam ez is meglehetne 3000 alatt :(

2016. dec. 4. 17:49
 6/25 anonim ***** válasza:
54%
Mégis minek kérdezel, ha nem olvasod el a válaszokat? A lejátszó a lényeg, felfogod?
2016. dec. 4. 17:50
 7/25 A kérdező kommentje:

Amúgy:

Fehersrac: azért nem fekete-fehér :D

Szirty: ha annyi pénzem lenne vennék új tv-t nem gondolod? 30-ért már kapni

Wassmith: Boxon ez az egy kimenet van

Utolsónak: adtál egy ötletet, megnézem a dvd lejátszómón van e usb :D

2016. dec. 4. 17:53
 8/25 anonim ***** válasza:
54%

"ha annyi pénzem lenne vennék új tv-t nem gondolod? 30-ért már kapni"

Médialejátszód hozzá akkor sem lenne.

"Boxon ez az egy kimenet van "

Az az usb nem kimenet.

"megnézem a dvd lejátszómón van e usb"

Ha nem divx vagy xvid kódolt az anyag, semmire sem mész vele, sok sikert a konvertálgatáshoz.

2016. dec. 4. 17:55
 9/25 A kérdező kommentje:
Igenis olvasom a válaszokat, és te mondhatom "nagyon sokat" segítettél. Tudod egyáltalán hogy a mai eszközökön hogy lenne már, nem pláne egy külső merevlemezen másfajra (régi) kimenet? Ellenben a dvd lejátszós és a másik ötlet is jó volt, csak nincs rá keretem..
2016. dec. 4. 17:57
 10/25 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom miért olyan vicces ilyen átalakítót keresni: [link] csak magyarországi boltban sehol nem találok neten
2016. dec. 4. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!