Régi fajta tévéhez külső 1TB-s külső merevlemez csatlakoztatása mivel?
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy nagypapámnál van egy régi fajta TV. Nekem pedig van ez a külső tárhelyem amire filmeket töltöttem fel. Na most szeretném, ha ő is tudná nézni ezeket. Viszont az ő tv-jén még audio-video (azt hiszem RCA) csatlakozók vannak 4 db. A boxom pedig USB-s. Van esetleg RCA-USB átalakító kábel és csak én nem találom, vagy ilyen nem létezik?
Köszi a segítséget! :)
USB-RCA átalakító? lolka
Egy méduia lejátszót kell venned, amin van analóg RCA video kimenet.
Pár tízezer ft.
Kb mint amilyen ez:
Köszi mindenkinek a válaszokat, bocsi hogy eddig nem válaszoltam. Ilyen TV-ről lenne szó: ORION CTV7521M
Eddig hangszórót is úgy kötöttem hozzá már sikeresen (kb. 2000 ft-os hangszóró+200 ft-s átalakító) mert hangja is alig van, hogy vettem egy ilyet: [link] + találtam itthon egy rég kábelt. Gondoltam ez is meglehetne 3000 alatt :(
Amúgy:
Fehersrac: azért nem fekete-fehér :D
Szirty: ha annyi pénzem lenne vennék új tv-t nem gondolod? 30-ért már kapni
Wassmith: Boxon ez az egy kimenet van
Utolsónak: adtál egy ötletet, megnézem a dvd lejátszómón van e usb :D
"ha annyi pénzem lenne vennék új tv-t nem gondolod? 30-ért már kapni"
Médialejátszód hozzá akkor sem lenne.
"Boxon ez az egy kimenet van "
Az az usb nem kimenet.
"megnézem a dvd lejátszómón van e usb"
Ha nem divx vagy xvid kódolt az anyag, semmire sem mész vele, sok sikert a konvertálgatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!