Jó ez a konfiguráció? (Illetve, hogyan lehetne faragni az árából? )
Itt a konfig:
A keret maximum 240-250 ezer forint, mert kell még pénz az operációs rendszerre is, tehát azzal együtt kéne maximum 280 ezernek lennie, de a legjobb az lenne ha 270 ezerben tudnék maradni.
Megjegyzem csak FHD felbontás a cél. Illetve kevés időm van játszani, ezért nagyrészt csak egyszerűbb indie címeket tolok, az AAA játékokban pedig sok esetben eléggé el vagyok maradva (Értsd: 2-3 évet is csúszik némelyik mire megveszem, egy évben pedig max. 2 friss AAA programot vásárlok)
Viszont nem lenne rossz egy erős gép, hogy ne keljen vele sokat babrálni.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Conpkernél, ahonnan az előző válaszadó árai származnak, tudtommal vállalnak gépösszeszerelést. Az ipon piszok drága. De most Karácsony előtt a Compker is mindennek felemelte az árát..
De laikusként is, 1-2 Youtube videó után össze tudod rakni. Egyedül a proci foglalatba illesztése lehet ijesztő kezdőnek, de arra van opció a Compkernél, ha nagyon muszáj. Én nem adnék ki pénzt még egyszer gépösszerakásra (2 éve még megtettem, azóta már szedtem szét és raktam át másik házba is a gépet.)
#11 Én is meg akartam már rég tanulni, de eddig nem volt időm, most pedig pláne nincsen. Mivel hamarosan kezdetét veszi az első vizsgaidőszakom.
Amúgy ha várok karácsonyig lejebb mehetnek az árak? Mert a mostani gépem az öcsémé lesz karácsonykor, utánna viszont csak egy elég gyenge tartalék PC-t tudnék használni.
Lejjebb mennek-e az árak Karácsonyra? Talán. Nem feltétlen lehet előre megmondani ezt.
A vizsgaidőszak egy dolog x) Nekem is most lesz az első (persze, nem mindegy, milyen szakon vagy, és hány vizsgád lesz... én pl. proginfón vagyok, és csak 3 vizsgám lesz...). A gépösszerakáshoz meg igazán nem kell napokat tanulni. 2-3 óra alatt még kényelmes tempóban, laikus létedre is össze tudod rakni, ha megnézel 1-2 videót és/vagy elolvasol egy cikket erről. Használd az alaplap kézikönyvét.
De ha mindenképp félted, akkor igen, a Compker is vállal gépösszerakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!