Szerintetek milyen ez a gép config ennyi pénzért?
Egy megbízható és hozzáértő ismerősömtől vennék egy alaplapot egy hozzávaló 3 hónapos 4460 i5-ös processzort 40 ezerért, ajándék 500-as táppal,kölcsön 8 gb ddr3 ram,illetve majd venni szeretnék egy R7 250 VAGY 270 2GB VGA-t,plusz egy 1Tb-s winchestert.
Első sorban Rainbow Six: Siege és Tom Clancy's : The Division lenne a főbb futtatnivaló játékok,szerintetek mennyire bírná a strapát?
1. milyen táp? a pontos típus elég fontos, chieftec iArena meg társai kb ajtótámasznak jók.
2. mi az hogy kölcsön ram? az a 8GB amit majd meg kell venned most jó 15 ezer forint +, 55 ezerért már hardver aprón is kapni ilyen konfigot.
3. mind a 250, mind a 270 eléggé elavult. Minimum R9 270x, de a Siege meg Division még azokon is döcögve mediumon megy majd. Ha tényleg ilyen kaliberű játékokkal akarsz játszani egy r9 280x-re össze kéne szedni a pénzt (használtan), újban meg rx460 2gb.
Jól értelmezem? 40 ezerért egy alaplap+ i5-4160? Plusz még egy ingyen táp? Még akkor is megéri, ha a táp valami noname vacak. Azt kidobod és veszel mást helyette.
Én lecsapnék ezért 40k-ért simán.
GPU-nak legalább egy rx460-at vagy gtx950-et ajánlok.
azt elfelejtettem írni, hogy nekem nem szükséges egyből very high meg ultra teljesítmény,ha low-medium megy,max minimális laggokkal az tökéletes,mert nem volt még komolyabb gépem.
Egyébként most úgy 80.90 et tudok ráfordítani.az alaplapra,vgara,mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!