Nincs a mostani játékoknak egy kicsit túl nagy gépigényük?
R9 280X-szel vittem végig a singleplayert 1080p Ultra beállításokkal, átlag 50FPS környékén futott, néhány résznél esett csak be 30-35FPS-re.
Az meg már más tészta, hogy a multi, főleg a conquest mód okádékul fut...
Nincs. Mi, magyarok vagyunk csórók.
Túl kéne már lépni ezen a "régen minden jobb volt" dumán. 1992-ben egy olyan PC, amin elfutott az Ultima Underworld, 6 havi fizetésembe került (márpedig akkor is jól kerestem)- ez manapság másfél millió forint lenne.
Itt nem azon van a hangsúly, hogy ki milyen csóró.
Hanem a játékipar, nagyobb cégek simán összejátszanak a hardvergyártókkal, és a végeredmény: Lehet költeni a pénzt. Amíg van kereslet, addig fogják nyomni. Sajnos most már a konzoloknál és érezhető ez a trend.
Játékon kívül mindenre elég egy olcsó celeron, meg az integrált IGP. Nyilván átlagos felhasználásra.
"Túl kéne már lépni ezen a "régen minden jobb volt" dumán. 1992-ben egy olyan PC, amin elfutott az Ultima Underworld, 6 havi fizetésembe került "
Én a közelmúltról beszélek, ennyi erővel én is írhatnám, hogy ádámnak meg évának mennyire jó volt, mert ingyen volt a kaja,
Egyébként pedig az eu színvonalhoz egy hangyányival közelebb kerültünk az elmúlt pár évben. Szóval az is baromság, hogy mi magyarok vagyunk csórók.
Meg abba is érdemes belegondolni, hány kérdés van itt, hogy gépet kellene összeállítani 200, 300 ezerért....
Az ár megdöbbentő, nem kicsit.... Ennyi kell, hogy csili-vili legyen minden.
Ez nyugaton sem sokkal kevesebb....Igény és felhozatal...
Engem jobban kiakasztanak a 300-350k-s iphoneok... De tudod... Amíg megveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!