Miért van a mai játékoknak ekkora gépigényük?
Szerintem ezt is csak azért csinálják, h minden évben vagy 50-60k-t költsünk a pc-nkre...
Nincs rá remény h ez megváltozik? Így is már ha valaki egy mai játékkal akar játszani, mondjuk medium graphon, lennie kell egy minimum 200 ezres gépének! Pedig NFS mániás voltam! :'(
200 ezres géppel már rég fullHD-ban játszol egy mai játékkal.
Én gépem ~100 ezerbe került (+monitor) és mediumon megy a BF3 50 fps-el, pedig nem a legjobban optimalizált játék és ráadásul AMD vga-m van.
Amúgy meg az egyre szebb grafikához egyre jobb hardverek kellenek, tiszta sor.
"és ráadásul AMD vga-m van"
ezt az érvelést nem értem. mintha az AMD kártya hátrányt jelentene, pedig pont a BF3-nál pont nem (meg úgy egyébként sem).
"nVidiára van optimalizálva"
mégis mióta? tán nem tűnt fel az AMD Gaming Evolved logó? a BF3 az AMD egyik legnagyobb GE húzócíme.
Akkor leírom még egyszer, hogy tisztázzuk.
Egy szóval nem írtam, hogy az AMD sz@r lenne. Tudom, hogy általában jobb az ár/érték aránya, mint a vetélytársának.
Az optimalizálással kapcsolatban: BF3-nál általában több fps-ed van nVidia kártyával, mint ugyanannak az AMD párjával.
Mellesleg az nVidiát tartom "sz@rnak", ha már itt tartunk és ezt is van mire alapoznom, nem csak már véleményét ismételgetem.
Ja... Ezt én se teljesen értettem az 1. Válaszolóban :D
De nem azért, de tuti meg lehetne oldani h ne legyen ekkora gepigenyük. :/ (szerintem)
Am egy játéknál mennyire számít mondjuk a ram, vagy a proci, végülis a VGA végzi a fő munkát, nem?
"Egy szóval nem írtam, hogy az AMD sz@r lenne."
nem írtad, de így jött le, és nem csak nekem.
kérdező: nehéz számszerűsíteni, hogy melyik alkatrész milyen arányban szól bele a sebességbe. ez függ a motortól és a beállításoktól is. persze az elmondható hogy legnagyobb mértékben a VGA, majd a CPU és csak utána a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!