Miért áll le folyton a gépem?
Figyelt kérdés
Már 2 hete csinálja, hogy foglya magát és random leáll valamikor azonnal valamikor 1 óra múlva stb,Újraindítás után ez a BCCode: 124 már mindent kipróbáltam amit a neten találtam system stability test ... illesztőprogramok frissítése,vírus irtó, de ugyan az.2016. nov. 21. 17:27
1/7 anonim válasza:
Hardver hiba! Gondolom nem a múlt héten vetted a gépedet.
Hibakeresési sorrend.
1. RAM
2. VGA
3. TÁP (Lehet, hogy csak a 220V-os kábelt kell kicserélned)
4. Alaplap.
2/7 MGéza válasza:
Amennyire én olvasgattam, ez vagy hardveres hiba, vagy valami hardver random leállása, amit okozhat áramellátás elégtelensége is. Amikor ez a hiba előjön nem tapasztalsz semmi más rendellenességet? Reset, felpörgő venti, kattogás a winyó felől?
3/7 A kérdező kommentje:
Én a Tápra gyanakszom mert néha furcsa hangot hallok,meg más minden működik terhelésnél...
2016. nov. 21. 17:58
4/7 MGéza válasza:
Milyen tápról van szó és milyen konfigot szolgál ki?
5/7 A kérdező kommentje:
Meg nem mondom mi a márkája M-tech van ráírva 350w-os
Asus M2N-MX SE PLUS alaplap
Geforce GT 610 2gb videokártya
Amd Phenom X3 8450 processzor
4 gb ram
2016. nov. 21. 18:16
6/7 MGéza válasza:
Akkor vitán felül ő lesz a bűnös. Legalább egy Fsp apn 350w kéne neked, hirtelenjében olcsóbb megbízható táp nem jut eszembe.
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem tuti az mer valamikor ha lenyomom hátul a kapcsolót akkor "tovább" bírja.
2016. nov. 21. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!