Létezik olyan hogy bizonyos hdd házak nem kompatibilisek bizonyos notebookokkal?
Vettem egy sharkoon 2,5"-os hdd házat a volt notebookom hddjènek de tesóm HP630-as notebookjával sehogysem tudom használni. Vagy nem engedi megnyitni a fájlokat ha kihúzom ès visszadugom amiket rátettem I/O hibára hivatkozva, vagy az egèsz lemezt nem lehet megnyitni mert formázást követel. Annyi mèg hogy 3 usb port van rajta, egy balról kettő meg jobbról. De jobboldalt az egyik nem működik, áramot ad de használni semmiresem lehet. Így egy rövid kb 40 centis hosszabbítóval bekötöttem a hozzá kapott y kábel egyik vègèt bal oldalra de ígysem működik. Ha azt a rèszèt ami csak áramot vesz fel szintèn jobboldalra dugom be vagy telefontöltőbe, akkor sem jó, mert a fenti hibák jelentkeznek.
Ma viszont volt alkalmam letesztelni egy ismerősömnèl. Neki is hp630-as van, de újabb tipus. Illetve van egy asztali gèpe is. Ott hiba nèlkül működik, teszek rá fájlokt, gon nèlkül megnyitja ha kihúzom ès újra bedugom, ugyan úgy az asztali gèpe is gond nèlkül látta amit a notebookon rátettem, ès megnytni is meglehet őket.
Mi lehet a baj?
a) az eszköz több, mint 2A-t kér
b) a szgép kevesebb, mint 2A-t ad le
Y-kábeles usb házat kell venni, vagy szerezni egy Y kábelt hozzá
550 Ma-es a hdd ami benne van, ès gyárilag kaptam y kábelt a hdd mellè.
Akkor aztmondod nem kompatibilitási hiba, hanem az összes port haldoklik? Mert azon a kettőn ami működik, azon minden megy kivève a fent említett házat a hddvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!