Új gépet szeretnék venni és ezeket a specifikációkat néztem ki (ezek kompatibilisek e egymással? Leirás 1. ) Rendelkezek egy 60 Hz 27 colos Samsung monitorral és szeretnék ehhez még kettő monitort venni. (Leirás 2. )
1.:AMD FX-9590
Asus 970 Pro Gaming/Aura
Kingstone 2x8 Gb RAM
Asus ROG Strix 1060 x2
SLI összekötő hid
2 TB-os hdd 250 Gb-os
ssd Corsair Carbide Spec Alpha Red/Black
Corsair CMX 750 W táp
Enermax Liqmax II 240 vizhűtő
2.:Játék közben mennyiben befolyásolja az élményt a 60 Hz? Mert ha nem sokban akkor gondolom célszerű lenne még 2 ugyanilyet beszerezni. Mert én arra gondoltam hogy veszek még egy ilyen monitort és mellé egy 120/144 Hz monitort.
2. lehetőségként az írtad, hogy vennél még egy ilyet és egy 144Hz-set.
Ha ezen a három monitoron akarsz játszani akkor mind a 3 monitor azonos frekvencián fog futni. Azaz 60Hz-n, így felesleges lenne venni egy 144Hz-set.
Most ebből a konfigból megvan valamid? Proci helyett inkább egy i5/i7 skylake-et vennék. Felesleges az 1060 sli, játék közben nem skálázódik valami jól, ennyi pénzből pedig már GTX 1080-is kijön.
Skylake lényegesen jobb játékra, mellé 16GB DDR4, így kisebb táp is belefér. Ebből a pluszból pedig kijön egy i7 6700K.
Asus ROG Strix 1060 SLI-ben? SLI bridge-el? Erre befizetek!
Meg különböző monitorok?
AMD proci?
Ez nem valami trollkodás akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!