EVGA G2 széria. Melyik tápok kábelei kompatibilisek vele? Gondolok itt a VGA, SATA és egyebekre.
Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 16:35
1/16 anonim válasza:
Az EVGA tápoké mindenképpen.
2/16 A kérdező kommentje:
Azt tudom. De pont nem olyan színeket keresek :))))
2016. okt. 13. 17:29
4/16 A kérdező kommentje:
Meg ha lehet olcsóbban, az sem ártana. Azért ezeknek elég húzós áruk van.
2016. okt. 13. 17:32
5/16 anonim válasza:
Ezek a kábelek szabványosak, gyanítom az EVGA is készen veszi őket. Nem tudok róla, hogy itthon foglalkozna bárki is egyéni kábelharisnyázással, külföldön is luxushobbi, olcsó emiatt valószínűleg semmiképp sem lesz. Amennyire néztem ilyen 20-25$ körül vannak kábelenként(plusz szállítás).
6/16 anonim válasza:
..mármint ha nem csinálod meg te magad, maga a harisnya olcsó.
7/16 A kérdező kommentje:
Megcsinálom magam is. Csak nem tudom hogy magyarul hogy keressek rá. Nálunk meg nem árul senki. Inkább Svédül tudok jobban.
2016. okt. 13. 18:25
8/16 A kérdező kommentje:
Igazából a 24 pines és a két VGA-hoz kéne, azok látszanak csak
2016. okt. 13. 18:27
9/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!