Papp Mihály kérdése:
Összerakattam egy asztali számítógépet. Az előlapi usb csatlakozók a megbeszéltek szerint 3. 0 szabványúak. Viszont ezek fekete színűek. Hogyan lehet leellenőrizni, hogy 2. 0 vagy 3. 0 a port?
Figyelt kérdés
A gépet futár hozta, amint kibontottam, természetesen láttam és azonnal felvettem a kapcsolatot az eladóval. Ő azt mondta, hogy biztosan 3.0-ásak a csatlakozók.
A segítséget hálásan köszönöm!
2016. nov. 17. 12:40
1/12 anonim válasza:
Ha belenézel hány érintkezőt látsz?
Vagy néz meg milyen kábelek mennek az alaplapba
2/12 A kérdező kommentje:
Szia!
4 érzékelőt látok.
2016. nov. 17. 12:56
3/12 coopper válasza:
4/12 Bandi1214 válasza:
Küldj egy képet az alaplapodról.
5/12 anonim válasza:
A 4 érintkező mögött nincs 5 kisebb? Ha nincs akkor átbasztak
6/12 A kérdező kommentje:
2016. nov. 17. 14:01
7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, van e több érintkezője. Néztem a hátlapon lévő kék színűeket ami egyértelműen 3.0 én azokban sem láttam több érintkezőt. De lehet az én szememmel van a baj ;)
2016. nov. 17. 14:28
8/12 CspCsj válasza:
Az első képen a tápcsatlakozó alatt van az előlapi USB3 aljzat, de ahogy látszik nem az van bekötve, hanem az alaplap legalján az USB2.
9/12 anonim válasza:
2db usb 2.0 nulla van bekötve. Egyébként milyen ház?
10/12 Bandi1214 válasza:
Igen egyértelműen át*asztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!