Asztali gépemen Win8.1 fut, az előlapi jack aljzatba a felhallgató van dugva, a hátlapiba pedig a hangszóró. De a hangszóró nem ad hangol. Tudtok megoldást?
Figyelt kérdés
A fejhallgatóban rendesen jön a hang. Ha kihúzom a fejhallgatót, a hangszórónak kellene menni, de nem ad hangot. XP alatt ment a hangszóró.2014. okt. 27. 16:00
2/6 A kérdező kommentje:
Felraktam, csak Win7-ig volt a CD-n, a rendszer a 7-es drivert elfogadta, de hang a hangszórón nincs. A 8.1-es drivert hol keressem?
2014. okt. 27. 16:17
4/6 A kérdező kommentje:
Löszi, megnézem!
2014. okt. 27. 16:30
5/6 A kérdező kommentje:
Én az oldalon nem látok win 8.1-es drivert.
Az alaplapom típusa: Gigabyte GA-H55M-UD2H
Segítsetek, küldjetek linket, fontos lenne.
2014. okt. 28. 10:03
6/6 A kérdező kommentje:
A hangszóró működik és a driver is jó, leteszteltem. De hang az nem jön a hátlapra csatolt eszközből! Milyen beállítást módosítsak a gépen, mi lehet blokkolva,, némítva?
2014. okt. 28. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!