Összeraktam egy gépet és itt van egy összerakott, melyik éri meg? (amit én raktam össze nem teljesen tökéletes belelehet szólni, ha valamelyik alkatrész nem a legjobb)
én raktam össze:
alaplap: [link] 20.653ft
processzor: [link] 39.210.ft
memória: [link] 12.900 ft
videókártya:
gtx 750: [link] 41.820 ft
gtx 950: [link] 52.900ft
merevlemez: [link] 14.539ft
tápegység: [link] 15.900ft
ház: [link] 7490ft
össz
gtx 750-el: 152.512ft
gtx 950-el: 163.592ft
össze van rakva (ezt néztem elöször):
Az imperiumost felejtsd el.
Amit te raktál össze:
- DDR4-es lapot nézz
- RX 460 vagy GTX 1050-et vegyél, erősebbek.
- táp CX450M legyen
A többi jó, bár a proci elég túlárazott, ilyen 33-34 ezerbe szokott máshol kerülni - és ahogy elnézem, EMAGon a videokártyák is jóval drágábbak, mint máshol, szóval a helyedben máshonnan rendelnék.
Hacsak nincs valami konkrét oka, hogy az eMAG-ból rendeld, az i3-6100 szinte mindenhol 3-5000 forinttal olcsóbb.
A leggyakrabban ajánlott webáruházak (PCX,Aqua,IPON) pár ezer (3-5) forintért összeszerelik, kérésre 48 órát tesztelik is a náluk rendelt gépeket.
Nagyon jó személyes tapasztalatom van a nem annyira ismert Hardverker.hu bolttal kapcsolatban. Ők, ha náluk vásárolsz, nem kérnek az összeszerelésért (gondolom a tesztelésért sem) pénzt. Évek óta náluk vásárolok. Volt garanciális ügyintézés, amit rendkívül korrekten intéztek. (Nem, nem dolgozom az adott üzletben és a tulajdonosa sem vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!