Melyik videókártya a legjobb?
Egy gamer gépet akarok majd venni, és ezekre a kártyákra gondoltam:
Radeon R9 290X
GTX 780 Ti
GTX 970
Melyik éri meg? Vagy valami más?
Mert "nagyjából" egy árban vannak, de nem tudom.
Az a baj, hogy a gépigények nőnek, és ha 970-et vennék, akkor kéne új, mert nem nvidia sli-os, de nekem nincs pénzem minden 2. évben újat venni még drágábban, gondolom mire csere, addigra minimum egy gtx 980.
De sok.
Azért gondoltam arra, hogy majd veszek még egy ugyanolyat, és 2 lesz benne, de hallottam hogy nem jó.
Miért?
Mert ez így drága, tudom, hogy ha veszek még egyet, az is drága, de legalább 2 lesz.
Nem tudom, segítség kéne, mert az egy dolog, hogy veszem valamelyiket, de a jövőre is gondoljatok, na az hogy legyen?
970 vagy 290 és majd következő generációra váltsz ugy hogy eladod
Ez a legjobb megoldás mivel tech váltás fontosab mint az optimalizatlan tobb gpu rendszer igen keetes ereje
1. ezek közül 970 a leggyengébb közülük, 780ti r9 290x vegyes, általában a gtx az erősebb, lehet hogy a támogatottság miatt is
sli azért nem túl jó, mert egyrészt nagyon sok játék nem támogatja, másrészt meg ugye a fogyasztás az duplájára nő, míg a teljesítmény 30%ot kb
felső kategóriás kártyáknál érdemes lehet, persze nem tudni hogy ezeket hogy lehet majd 2 év múlva venni, lehet jobban megéri majd eladni a mostanit és a befolyt összegből meg amit az újra fordítanál venni egy teljesen újat, valószínűleg jobban jársz azzal
2 videókártyás rendszer nem éri meg, mert nagyon kevés program és játék támogatja, szó szerint kidobott pénz lenne.
Inkább 1 kártyás rendszerben gondolkozz és lehetőleg az az egy kártya legyen minél erősebb. A fenti 3 kártya közül a GTX970-et ajánlanám. Amennyiben az ár nem gond akkor a GTX980 a te kártyád, jó az asus a gigabyte megoldása is, én a gigabyteost tudom ajánlani nekem is az van.
Igen sajnos, ez nekem már abban a pillanatban lejött, hogy az én kártyám a 980, the best lenne, ezért megpróbálom megengedni magamnak, de nagyon remélem, hogy ezt a kártyát 3 évig nem kell bántani.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!