Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csúszik ki a kép a...

Miért csúszik ki a kép a képernyőről 1920x1080 as felbontásban, FULL HD-s TV-n?

Figyelt kérdés
Vettem egy geforce 9800 gt nevű videókártyát amin van D-sub , DVI, HDMI kimenet és van egy grundig vision 7 7 37-7851 begin_of_the_skype_highlighting              7 7 37-7851      end_of_the_skype_highlighting T nevű lcd tv-m ami tudja a Full HD-t , de csak D-sub és HDMI bemenet van rajta, a videókártyához 1 db DVI-HDMI átalakítót kaptam, feltelepítettem a drivert és bekötöttem DVI kábellel mert csak olyanom van és a végére az átalakítót tettem ami a tv be megy be és 1920x1080 as felbontáson egy kicsit a kép alul ki van csúszva a képből.
2010. ápr. 28. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Hiba volt a 9800 gt olyan verziót kellett volna venned amin már van hdmi -csatlakozó is. És akkor hdmi - hdmi vel be lehetett volna kötni a tv -t,+ lenne akkor rajta hang is. De egyébként mennie kellene dvi - hdmi átalakítóval is full hd -be.
2010. ápr. 29. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Hali.

A tv menüjében kell lenni olyan funkciónak, hogy képi igazítás vagy valami ilyesmi (pontosan nem tudom a nevét) és akkor szépen be fogja a tv állítani magának a megfelelő képet.

2010. ápr. 29. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Van rajta hdmi csatlakozó!!!-.-

Neked meg köszi, keresek:D

2010. ápr. 30. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincsen olyan a tv-ban és a hdmi kábellel is kicsúszik!
2010. ápr. 30. 23:27
 5/5 ValakiVagyok15 válasza:
Sziaa nekem is kicsuszott a kép hd felbontásban hdmi kábellel a tv menüjében a beállításokban átkell állítani a képet ugy hogy levágás nélkül legyen leglaábbis nekem LG tv-n jó lett így :)
2015. dec. 25. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!