Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy phenom x6 1055 elég ahhoz...

Egy phenom x6 1055 elég ahhoz hogy 2560x1600 felbontásban játszhassak?

Figyelt kérdés
AMD párti vok
2011. okt. 3. 20:26
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
egz x4 955 is eleg ha van egz jo vga-d
2011. okt. 3. 20:44
 2/37 A kérdező kommentje:
most az van nekem , de hosszútávra terveznék 1-2 évre + videóvágásnál az x4 már nagyon kevés
2011. okt. 3. 20:45
 3/37 anonim ***** válasza:

Vágáshoz Intel-t vennék. Simán azért, mert intelre szokták optimalizálni a legtöbb programot. Mondom ezt mint x4 955 tulajdonos. :) Meg egyéb teljesítményigényes munkához is. (a hyperthreading miatt)

Egyébként a kérdésben kifejezetten játék miatt kérdezed... és mivel jó eséllyel nem szoftveres renderelővel akarsz játszani, az x4 is elég hozzá... :3 A videókártyádtól függ.

Egyébként a küszöbön vannak a Bulldozer procik. Én megvárnám amíg kijönnek és az akkori helyzet alapján döntenék. (plusz még ha nem is akarsz AM3+ lapot venni dozerhez, lehet, hogy lenyomják az x6 árát ^^)

2011. okt. 3. 20:52
 4/37 A kérdező kommentje:
hát ugy gondoltam azt mondom max 35 ezer vagy x6 vagy ha lesz iylen árban egy uj 6 magos,inteles voltam de elegem lett a évente más alaplap stb stílusból.
2011. okt. 3. 20:55
 5/37 anonim ***** válasza:
Videokártyán vérzik el a dolog úgyis, nem a processzoron.
2011. okt. 3. 21:12
 6/37 anonim ***** válasza:

"egyéb teljesítményigényes munkához is. (a hyperthreading miatt"

Amúgy tudod, mi az a hyperthreading?

2011. okt. 3. 21:13
 7/37 anonim ***** válasza:

Kissé nagy a felbontás hogy úgy mondjam.

A legtöbb dolog a videokártyán fog eldőlni ez igaz viszont nincs kizárva ilyen felbontásnál a cpu limit(meg amúgyse hiszen a felső kategos kártyákhoz lehet kevés lesz ez a proci).

21.13-as írta azt hogy tudod-e mi a HT. na ezt a kérdést én is feltenném neked?

Elárulom nem amiatt van. Ennyi erővel az i5-ök nem lennének jók programokhoz mivel nem tartalmaznak ht-t.(asztali megoldásra értve)

2011. okt. 3. 21:47
 8/37 A kérdező kommentje:
Tudom mi az de nézzük a core i5 2500 vs core i 7 2600 a HT 20% nyom rá a teljesitményre hát... szerintme az ára miat tmég igy sem éri meg, + ha magambol indulok ki én nézem hogy meddig életképes a platform
2011. okt. 3. 21:54
 9/37 anonim ***** válasza:

A ht-s kérdést a második válaszolónak tettük fel.

Egyébként nem kizárt hogy ilyen felbontás mellé kevés lehet 4giga ram.

2011. okt. 3. 21:57
 10/37 anonim ***** válasza:

Nem a HT nomja rá a 20%-ot, az órajele is magasabb.

Amúgy 100%, hogy ilyen felbontáson akármilyen kártyá(ka)t raksz a gépbe, videokártya-limited lesz. Ez hótziher. Full HD-ben már egy középkategóriás processzorral is ugyanolyan értékek adódnak, mint a legerősebbel.

2011. okt. 3. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!