Melyik az a legolcsóbb videokártya, ami folyamatosan viszi ezeket a játékokat maximum grafikával,1920x1080-as felbontásban?
Hali!
Olyan videokártyát keresek a LEHETŐ LEGOLCSÓBBAN, ami SZAGGATÁS NÉLKÜL viszi ezeket a játékokat MAXIMUMRA ÁLLÍTOTT grafikával, 1920x1080-as felbontásban!!!
Ezeket a játékokat szeretném futtatni MAX-on, FULL HD-ban!:
Crysis 2
Deus Ex: Human Revolution
Portal 2
Call Of Duty: Black Ops
Battlefield Bad Company 2
Team Fortress 2
Dirt 3
Saints Row 2
FEAR 3
Dead Space 2
GTA IV
LA Noire
Mirror's Edge
Left 4 Dead
Super Street Fighter IV
Splinter Cell: Conviction
Split/Second Velocity
A cél, hogy a lehető legolcsóbban tudjam futtatni ezeket a játékokat szaggatásmentesen, maximum grafikával, 1920x1080-as felbontásban!!!!!
Köszönöm!!!!
gtx 560 ti... 60 ezer körül mozog az összes gyártónál kb...
összegyűjtötted az utólsó 5 hónap gamestar kiadásait és kiírtad belőle a játékokat? XD
gondolom már van neki...
HD 6870-nel jobban jársz. Sokkal jobban. Mindet viszi fullon (nekem olyanom van szóval elhiheted) és olcsóbb is + kisebb a fogyaszása. Ráadásul van benne + is. (tuning)
GTX560Ti erősebb a 6870nél pár %al.
Én a kérdező helyében egy 6950et vennék(bár 6870el is mennek szépen a játékok.)vagy esetleg megvárnám a 7xxxes szériát.Q4be jön.
4 mag 3,2 Ghz
8 gb ram
És végül most kell egy olyan kártya, ami mindet viszi maxra állítva full hd-ban!
mond már el hogy mire nem elég 8 giga ram,ezekből a játékokból?
és miből gondolod hogy a határ a csillagos ég???
ezeknek a játékoknak még 3 giga ram is bőven elég...
Én is azt mondom hogy hd 6870. figyeljetek már ő azt kérdezte legolcsóbban!
ui:HD6850-ben már ne gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!