Adott egy Fujitsu Siemens AMILO MINI UI 3520-as netbook. Ebben van egy INTEL GMA950-es videokártya vezérlő, ami maximum 1024x600-as felbontást engedélyez a kijelzőn. Megcsinálhatom hogy az 1024x768-at vigye?
Figyelt kérdés
Az Asus Eee PC 901 netbookban is ugyanez a videóvezérlő található, és ott engedélyezi az 1024x768-at. Igaz hogy képernyőgörgetéssel, de nekem is úgy kéne. Valamilyen programot ugyanis csak úgy hajlandó futtatni.
Gondoltam arra hogy az ASUS driverét felteszem, de félek hogy kiütöm a kijelzőt.
2009. máj. 30. 12:32
1/5 anonim válasza:
1024x600 pixeles felbontású, 8,9 hüvelykes, mattfelületű panel található benne amit akarsz nemfog menni
2/5 A kérdező kommentje:
Görgetve sem?
2009. máj. 30. 17:00
3/5 anonim válasza:
Ha nem támogatja a videokártya nem.
4/5 A kérdező kommentje:
Az Asus Eee PC 901-ben ugyanez a videokártya van, és ott görgethetőn működik. Akkor elvileg ennek is kéne támogatnia.
2009. máj. 31. 13:33
5/5 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva:
Vagy kiveszem a pipát simán a monitor frekvenciabeállításánál a ,,A monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése" elől és akkor görgethetőre tudom beállítani vagy
Downscaling Switcher amit az MSI hasonló netbookjához lehet kapni, de bármely máshoz jó.
2009. jún. 2. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!