Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI Z170A-G45 GAMING vagy MSI...

Szim Krisztian kérdése:

MSI Z170A-G45 GAMING vagy MSI Z170A GAMING M7?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 1080 (strix) lennei7 6700K val 850W os táppal 32GB 2400 as rammal, 2 terrás 7200rpmes 128mb os wincheszterrel +500gigás SSDvel, cooler master V8 (ver2) hütővel, egy cooler master elite knight 350 házba. Ipon-rólnrendelném(ha van jobb akkor az is érdekelne).

Főleg gamingre(1080p) de kisebb videó vágáshoz is kéne.

A kérdés az hogy melyik lenne a jobb és ha van esetleg jobb ötlet a buildhez akkor azt is örömmel várom!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2016. nov. 9. 17:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Az "ágyú/atombomba veréb hasonlat" szerintem nem a legjobb. :) Páran azt hangoztatják hogy: csak új kártyánál van értelme. Igaz is meg nem is. Ma biztos nem tennék a gépembe egy GTX 960 SLI-t de amikor beletettem, akkor ez a kártya új volt és még mindig el lehet játszani bármivel ultrán. Ha csak egyet raktam volna bele és cseréltem volna, drágábban jöttem volna ki. Ami most ennél többet tud, az a 980Ti és a 1070, 1080 kártyák. Ezek mind drágábbak mint az én kettőm együtt. Persze ezt is le kell cserélni hamarosan. Eladom és veszek két 1070-est. Jó darabig megint nyugtom lesz. A 1080-ból kettő meg nekem is drága lenne.

2016. nov. 11. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!