MSI Z170A-G45 GAMING vagy MSI Z170A GAMING M7?
Sziasztok! Egy 1080 (strix) lennei7 6700K val 850W os táppal 32GB 2400 as rammal, 2 terrás 7200rpmes 128mb os wincheszterrel +500gigás SSDvel, cooler master V8 (ver2) hütővel, egy cooler master elite knight 350 házba. Ipon-rólnrendelném(ha van jobb akkor az is érdekelne).
Főleg gamingre(1080p) de kisebb videó vágáshoz is kéne.
A kérdés az hogy melyik lenne a jobb és ha van esetleg jobb ötlet a buildhez akkor azt is örömmel várom!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
"Főleg gamingre(1080p) de kisebb videó vágáshoz is kéne."
Ez már nem is az ágyúval verébre kategória, hanem lassan atombombával :D
Amúgy egyik sem. Mindkettő túlárazott. Asus Z170 Pro, inkább. Olcsóbb, és bizonyos aspektusait tekintve jobb is (magasabb memória OC-t támogat pl). Feltehetőleg nem csillog olyan szépen.
Asusok azért nem tetszenek mert mindössze 2 db 3.1 es(gen2) usb van ezért gondolkodtam az msi-n.
Az atombombás verziót meg megértem, de hosszú távra tervezek. Biztos ami biztos g-sync es monitort választottam ami 21:9 es:D
Örülök neki, hogy kivételesen nem egy pökhendi "kihaénnem" a kérdező, aki megsértődik, ha nem olyan választ kap a kérdésére, amire eredetileg számított :D Túl sok ilyennel van dolgom errefelé...
Amúgy csak általánosságban mondom, az ilyen "gaming" jelzésű lapok, nem csak az MSI-nél, hanem kb mindenhol, rendre drágábbak, mint a velük azonosan teljesítő egyéb lapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!