Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI Z170A-G45 GAMING vagy MSI...

Szim Krisztian kérdése:

MSI Z170A-G45 GAMING vagy MSI Z170A GAMING M7?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 1080 (strix) lennei7 6700K val 850W os táppal 32GB 2400 as rammal, 2 terrás 7200rpmes 128mb os wincheszterrel +500gigás SSDvel, cooler master V8 (ver2) hütővel, egy cooler master elite knight 350 házba. Ipon-rólnrendelném(ha van jobb akkor az is érdekelne).

Főleg gamingre(1080p) de kisebb videó vágáshoz is kéne.

A kérdés az hogy melyik lenne a jobb és ha van esetleg jobb ötlet a buildhez akkor azt is örömmel várom!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2016. nov. 9. 17:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én az M7-et választanám. De nekem nyitott házam van amiben jobban néz ki.
2016. nov. 9. 18:20
 2/21 anonim ***** válasza:

"Főleg gamingre(1080p) de kisebb videó vágáshoz is kéne."

Ez már nem is az ágyúval verébre kategória, hanem lassan atombombával :D

Amúgy egyik sem. Mindkettő túlárazott. Asus Z170 Pro, inkább. Olcsóbb, és bizonyos aspektusait tekintve jobb is (magasabb memória OC-t támogat pl). Feltehetőleg nem csillog olyan szépen.

2016. nov. 9. 18:53
 3/21 A kérdező kommentje:

Asusok azért nem tetszenek mert mindössze 2 db 3.1 es(gen2) usb van ezért gondolkodtam az msi-n.

Az atombombás verziót meg megértem, de hosszú távra tervezek. Biztos ami biztos g-sync es monitort választottam ami 21:9 es:D

2016. nov. 9. 19:47
 4/21 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de mire használod az USB 3.1-et? Perpillanat. Igaz hogy a kettő közül az M7 szimpibb nekem, de én attól még az ASUS-t jobbnak tartom.
2016. nov. 9. 20:19
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem sértésként, de hacsak nem akarsz reguláris szinten több tíz gigányi adatot mozgatni az USB porton keresztül, akkor nem sok előnye van a 3.1-nek. Gyors, gyors, de ugyan mivel fogod kihasználni?
2016. nov. 9. 20:23
 6/21 A kérdező kommentje:
Ebbe semmi sértés nincs :D nem, nem akarok és nem is fogok napi szinten több gigányi adatot hordozgatni, az igaz hogy az asus lapon is található 2db és csak pendrive-val(/külső vinyóval) éri meg használni (mert egeret, bill-t minek bekötni ...) csak a filmeket, képeket, videókat szeretném gyorsabban másolni. Az meg hogy menyire világít az 4ed rangu mert zárt ház van. Hmh... elgondolkodtattál.... :DD
2016. nov. 9. 20:48
 7/21 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy kivételesen nem egy pökhendi "kihaénnem" a kérdező, aki megsértődik, ha nem olyan választ kap a kérdésére, amire eredetileg számított :D Túl sok ilyennel van dolgom errefelé...

Amúgy csak általánosságban mondom, az ilyen "gaming" jelzésű lapok, nem csak az MSI-nél, hanem kb mindenhol, rendre drágábbak, mint a velük azonosan teljesítő egyéb lapok.

2016. nov. 9. 20:53
 8/21 A kérdező kommentje:
Nos az aki megsértődik azon hogy egy jobb tippet kap az inkáb fel se tegye a kérdést... A válaszokat köszönöm! Az asus lesz akkor! Anyi lenne már csak hogy jó az ipon (mert néha nincs az a tárgy amit éppen kinéztem) vagy egyéb oldal lenne a jó?(Pcxen kivül)?
2016. nov. 10. 06:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Compkert szoktam rendszerint javasolni, mivel ott elég kedvező árak szoktak lenni, de jelen esetben úgy látszik, az Ipon olcsóbb :D
2016. nov. 10. 06:57
 10/21 anonim ***** válasza:
A nagy kérdés hogy mennyit szánsz rá.
2016. nov. 10. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!