Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a számítógépemnek?

Mi a baja a számítógépemnek?

Figyelt kérdés

Nos. Egy éve vásároltuk a pc-t

Videókártya: Asus radeon R7 260X

Alaplap: GIGABYTE EX58-UD4P

Memoria:8gb Ram

Táp: ENERMAX NOISETAKER EG495AX-VE(W)

Már az elején játék közben, vagy erőssebb program futtatása közben lefagyott( megált a kép a hang beakadt és azt a hangot ismételgette ami a lefagyás pillanatába volt.) De 2 hóbapja ez rosszabb lett. Bekapcsolás után röktön lefagyott, újraíndítottam, megint lefagyott, újraíndítottam, beléptem egy játékba megint lefagyott és aztán amikor a gép már fél óraja működött már nem fagyott le. 2hete rákötöttem egy plusz HDD-t mert az alap elég gyenge. Azóta még durvább, már bootolás közben is lefagy, és ahogy újraíndítom a gépet megint lefagy, vagy magától alvó allapotba rakja magát használat közben. Már használhatatlan a gép. Szerintetek melyik alkatrész a ludas? És miért? Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. nov. 3. 12:19
1 2
 11/15 Brenya ***** válasza:

Gyorsan kukázd a tápot(szerintem)az az égésnyom nem jó jel.

Itt könnyen találsz megfelelőt.: [link]

2016. nov. 3. 13:15
 12/15 A kérdező kommentje:

[link]

Vettem egy ilyet, bekötöttem bekapcsolás útán feketeképernyő.(még bootolni sem kezd)

2016. nov. 3. 15:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Ezt a képet akartam [link]
2016. nov. 3. 15:43
 14/15 Brenya ***** válasza:
Lehet, hogy nem csatlakoztattad jól a tápot(nem kap áramot az alaplap).
2016. nov. 4. 08:41
 15/15 Brenya ***** válasza:
Megnézve az alaplapodat a 24- és a 8 tűs-csatlakozót is rá kell dugni ahhoz hogy működjön.
2016. nov. 4. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!