Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a számítógépemnek?

Mi baja lehet a számítógépemnek?

Figyelt kérdés

bekapcsolásnál közben általában egyszer ad ki egy hangjelzést.tudjátok ez a "csipogás".ma viszont gyors egymás utánban a bekapcsológomb megnyomása után adott 4 ilyen csipogó hangot és lekapcsolta a monitort.maga a számítógép "zombi" módban ment tovább de semmit nem tudtam vele csinálni.mit volt mit tenni áramtalanítottam majd vissza és most meg megy rendesen.

remélem érthetően sikerült megfogalmazni mert én totál nem értek hozzá.de feltételezem valami baja lesz vagy van ha ilyet csinál.és nem elöször,korábban is volt már.de rendszer indítás közben is fagyott ki többször is.ez kb olyan 4-5 alkalommal fél év alatt.

érdekelne mire tippel valaki aki ért hozzá.szervízbe nem viszem mivel nem állandó probléma és nyilván nem fogják hatszázszor bekapcsolni hogy hátha pont megint megtörténik.

2016. jan. 20. 16:14
 1/9 csigusz27 ***** válasza:
nézd meg milyen bios van az alaplapodon és keresd ki a hibakódot [link]
2016. jan. 20. 16:20
 2/9 A kérdező kommentje:
és azt hol találom meg?
2016. jan. 20. 16:23
 3/9 csigusz27 ***** válasza:
milyen oprendszered van? win 7-en futtatásba beírod msinfo32 entert nyomsz és kiírja
2016. jan. 20. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:
igen win7 kösz.na most ez alapján azt írja alaplap hiba.
2016. jan. 20. 16:32
 5/9 A kérdező kommentje:

"4 rövid sípszó : rendszer timer hiba

Ezt a hibát egyértelműen az alaplap hibája okozza"

teendő?

2016. jan. 20. 16:33
 6/9 csigusz27 ***** válasza:
akkor sajna vagy szerviz vagy alaplacsere
2016. jan. 20. 16:34
 7/9 A kérdező kommentje:

de mi az a rendszer timer? http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

ezt találtam itt meg elemcserét írnak.azért nem mindegy árban hogy melyikkel van a gond.

2016. jan. 20. 16:37
 8/9 csigusz27 ***** válasza:
cseréld ki az elemet ha értesz hozzá és kiderül,hogy az e a baja. Nincs veszíteni valód
2016. jan. 20. 16:40
 9/9 A kérdező kommentje:
másfél éve cseréltem már egyszer.nehezen jött ki feje tetejére kellett állítanom a gépet hogy gravitáció miatt kiessen:)de igazad van egy próbát megér egy 200forintos elem főleg ha megoldja a gondot. kösz a segítséget.
2016. jan. 20. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!