Mi baja lehet a számítógépemnek?
bekapcsolásnál közben általában egyszer ad ki egy hangjelzést.tudjátok ez a "csipogás".ma viszont gyors egymás utánban a bekapcsológomb megnyomása után adott 4 ilyen csipogó hangot és lekapcsolta a monitort.maga a számítógép "zombi" módban ment tovább de semmit nem tudtam vele csinálni.mit volt mit tenni áramtalanítottam majd vissza és most meg megy rendesen.
remélem érthetően sikerült megfogalmazni mert én totál nem értek hozzá.de feltételezem valami baja lesz vagy van ha ilyet csinál.és nem elöször,korábban is volt már.de rendszer indítás közben is fagyott ki többször is.ez kb olyan 4-5 alkalommal fél év alatt.
érdekelne mire tippel valaki aki ért hozzá.szervízbe nem viszem mivel nem állandó probléma és nyilván nem fogják hatszázszor bekapcsolni hogy hátha pont megint megtörténik.
"4 rövid sípszó : rendszer timer hiba
Ezt a hibát egyértelműen az alaplap hibája okozza"
teendő?
de mi az a rendszer timer? http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
ezt találtam itt meg elemcserét írnak.azért nem mindegy árban hogy melyikkel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!