Van 400 ezer Ft-om és szeretnék egy gamer számítógépet, de azt sem tudom hol álljak neki?
Olyan genyák vagytok. :D
Aki a kérdőjellel viccelődik az nagyon humoros, az előttem szólónak pedig annyit, hogy az ő döntése, az ő pénze, had költse már arra, amire akarja. :)
Amúgy meg, ha már van neki? ;)
Ajánlom nézz tutorialokat, ismertetőket (YouTube, ajánlom Karak92 @Szerintem videóit és ShadowWarrior csatornáját.), olvass a dolgokról (PC World, PC Guru, Gépigény.hu, stb...), utána állíts össze egy konfigurátorban gépet, arról pedig másik kérdésben kérdezd ki a véleményünket.
Nyár után kezdtem el foglalkozni a hardverekkel, elég jól megy mostmár. Ne legyél lusta. :D
#7: És ha a kérdezőnek ezek már mind megvannak? :)
Én pl. régebben nagy gamer voltam, aztán vagy tíz évig csak a munkának éltem. Most már van pénzem és szabadidőm is, építettem egy 600 ezres PC-t, és újra élvezem a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!