Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van 400 ezer Ft-om és szeretné...

Van 400 ezer Ft-om és szeretnék egy gamer számítógépet, de azt sem tudom hol álljak neki?

Figyelt kérdés
Csak aze' van a végén kérdőjel mer' különben nem engedte. :/
2016. nov. 1. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Értsük úgy, hogy ez nem kérdés, csak meg kellett osztanod velünk, hogy van egy kalap pénzed, amit nem tudsz mire külteni?
2016. nov. 1. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Én meg azt hittem, hogy ez egy kérdezős oldal, és kérdezni akartál valamit. De ha nem, hát nem...
2016. nov. 1. 16:51
 3/10 Bandi1214 ***** válasza:
Kezd az elején. Mire használnád? Milyen monitorod van? Mik az igényeid?
2016. nov. 1. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Hár ha nincs kerdesed... akkor miert vagy itt. Inkabb csinalj szilvasbuktat
2016. nov. 1. 16:56
 5/10 Dongaben ***** válasza:
Mondjuk egy olyan oldalon, ahol van "Gépösszerakó". Ott szépen ki lehet válogatni, hogy mi kellene.
2016. nov. 1. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
gyakoriKÉRDÉSEK. neked nincs kérdésed. köszi a részvételt
2016. nov. 1. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
én a helyedbe a 400k-t csak akkor költeném gépre ha sz@rnám a pénzt..., ha nagynehezen gyüjtöttem össze a 400k-t eszem ágában sem lenne ennyiért gépet venni inkább értelmesre költeném pl jogsosítvány+auto vagy motor vagy valami értelmesebb akármi csak nem gép...
2016. nov. 1. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Olyan genyák vagytok. :D

Aki a kérdőjellel viccelődik az nagyon humoros, az előttem szólónak pedig annyit, hogy az ő döntése, az ő pénze, had költse már arra, amire akarja. :)

Amúgy meg, ha már van neki? ;)

Ajánlom nézz tutorialokat, ismertetőket (YouTube, ajánlom Karak92 @Szerintem videóit és ShadowWarrior csatornáját.), olvass a dolgokról (PC World, PC Guru, Gépigény.hu, stb...), utána állíts össze egy konfigurátorban gépet, arról pedig másik kérdésben kérdezd ki a véleményünket.

Nyár után kezdtem el foglalkozni a hardverekkel, elég jól megy mostmár. Ne legyél lusta. :D

2016. nov. 1. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:

#7: És ha a kérdezőnek ezek már mind megvannak? :)

Én pl. régebben nagy gamer voltam, aztán vagy tíz évig csak a munkának éltem. Most már van pénzem és szabadidőm is, építettem egy 600 ezres PC-t, és újra élvezem a játékokat.

2016. nov. 1. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
8%
Felejtse el a PCworldot és egyéb barom shit oldalakat... látgassa a prohardvert...
2016. nov. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!