Milyen számítógépet ajánlotok 30. 000ft alatt? Többi lent
Sziasztok!
Eddig egy Nzxt source s340-et akartam venni de miután jobban utána néztem inkább másik vennék ha lehet.
A követelmények: legyen rajta ablak,jó szellőzés (overclock miatt) azért nézzen is ki valahogy és végül hogy beleférjen egy atx alaplap.
Szia!
Én is nemrég filóztam a gépház témán sokáig... S340-nek kijött az Elite változata, ami pofátlanul jól néz ki (szerintem), de annyit nem ér, amennyiért megjelent (itthon közel 40k-ért láttam).
Amit ajánlani tudok, és amiken én is gondolkodtam:
- Fractal Design Define S Window - (minimalista kinézet, a Define R5 hű kistesója, ha tetszik kinézetre is, 30k alatt legjobb választás)
- Phanteks Eclipse P400S Window - (szintén nem egy rossz kis ház, szellőzés és hűtés szempontjából, a színek (és az előlapi alsó világítás színe) lehet meghatározó még)
- Phanteks Enthoo Pro M - (jó kis ház, jó véleményekkel, nekem így utólag annyira nem tetszik, de videók alapján sokkal jobban fest, mint képeken) DE nem vagyok benne biztos, hogy létezik ablakosban, ha jobban megnézem...
- Corsair Carbide 300R Window
- Corsair Carbide 400C
- Cooler Master MasterCase 5 - (viszont az ablakos változatot nem kapni Mo-n szinte, egyetlen cseh boltban találtam, 43 ezerért... na ne már)
30k fölött:
- Phanteks Enthoo Pro Window - (Pro M nagytesója, az ablakos változat 33k körül kapható, vannak színváltozatok, amikben mutatós, hűtés és szellőzés szempontjából nem rossz)
- Cooler Master MasterCase Pro 5 - (másik félnyerő nálam, erős riválisa volt a Define R5-nak)
- Fractal Design Define R5 (esetleg R4) Window - (hatalmas belső tér, kiváló szerelhetőség, kábelmenedzsment, lég- és vízhűtésre egyaránt tökéletes, gyárilag 2 db 14cm-es, 1000RPM-es ventivel jön, de azok elég jól le is hűtik, továbbá összesen 8 db ventit tudsz beletenni... jól is néz ki kívül-belül)
Én végül a Define R5 miatt vetettem el az S340 ötletét. Igaz, a fekete változatot az Aqua-tól össz-vissz 37k-ért kaptam meg (szállítással együtt), viszont idáig úgy érzem, minden fillért megért. Eddig egy 15 ezres, Gigabyte házam volt (gépház szempontból viszonylag noname), de ebben a házban a videokártyám (ami játék alatt 85-90 fokon működik), percek alatt visszahűl 35-38 (!) fokra, amit sose sikerült elérni a másik házzal... ott fél óra után is 46 fok fölött maradt, és az alap hőmérsékletre nem hűlt vissza.
Még annyi, hogy a Phanteks házak valamiért teszteken nem teljesítenek valami fényesen, hőfokok terén.
Esetleg még 30k alatt
NZXT Phantom 410 (ha tetszik külsőre)
30k fölött:
NZXT H440
NZXT Noctis 450
Köszi a válaszokat!
Úgy látszik attól függ majd mennyit tudok majd össze szedni a gépre.
Inkább a master case 5 pro felé hajlok nagyon drága de jól is néz ki és nagyon dicsérik... Ahj nem akartam ennyit költeni rá de valamilyen szinten muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!