Miért remeg a crt monitoron a kép, ha mikrohullámú be van kapcsolva egy fallal arrébb?
Bocsi kicsit elkéstem...
Így látatlanban nem nagyon tudok mit mondani, meg nem is vagyok szerelő. Nekünk is hűtőn van. Nem volt még baj 15 év alatt. Viszont a mikró nem is csinált olyat mint nálatok. Gyakorlatilag egy baromierős mágnest kapcsolsz be ami másodpercenként 2.450.000.000x vált. De mivel ha rosszul van árnyékolva az minden töltésre érzékeny dolgot kicsinálhat, ebben benne vagy Te is, lehet egy szakemberhez elvinném.
Bocs, nem azért mondom, de szerintem most az első válaszolónak lesz igaza. Van egy asztali lámpám, van benne egy kisebb transzformátor, ha felkapcsolom, alig, de észrevehetően remeg a kép. Szedtem már szét mikrót, abban azért jóval nagyobb van. Tehát ahogy az első is írta a feszültségingadozás okozhatja.
De egy mikrót, azért csak leszigetelnek normálisan nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!