Alacsony FPS, hogyan oldjam meg?
HerdProtec -el vizsgáld át a géped.
99% hogy egy bányászt szedtél össze egyik játék crack -el.
1. válaszolónak: az a gond, hogy nem tudom, mi az, aminek nem kéne futnia.
2. válaszoló: letöltöttem, futtattam is, de nem talált semmi különöset.
a) indítsd újra a gépet az törli a RAM-ot
b) gondolom ezt már megcsináltad ezért ha újratennéd a windows-t minden meghajtót újraformáznál az biztosan segítene, de mivel ez teljesen töröl mindent ezért ha nincsen valami amire mentéseket/fontos file-okat le tudnál menteni akkor vagy venned kell vagy elviszed szervizbe ahol megcsinálják.
Ez lehet hogy egy bajos dolog mert mindent úrra fel kell telepíteni, beállítani stb stb, de biztosan megoldaná a gondot, mert az összes szemét törlődne.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Először is Fraps-szal mértem az fpst, és még a rendes, gépen lévő filmeknél sem volt több 1-10 fps-nél.
Azt csináltam, hogy lemezkarbantartót futtattam, lett is plusz 1 GB helyem a C:\-n.
Vagy ez oldotta meg, vagy az, hogy részegség okozta feledékenységből kifolyólag lemerítettem az aksit és visszaraktam hálózatra, bár nem látom, mi köze a kettőnek egymáshoz.
Szóval az utolsó válaszolónak extra köszönet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!