Létezik hogy régi HDD miatt alacsony az FPS-em?
Spec: MSI GeForce GTX 970 GAMING 4GB
Intel Core i5-6500 3,2GHz
8GB HyperX
MSI B150M BAZOOKA
8GB 2133MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black CL14
1TB Samsung HD103SJ SpinPoint F3 SATA-II 3.5" ( ez kb egy 6-7 éves HDD )
Pl: Wow Legion-t felrakom ultrára ( amit amúgy szerintem erősen kellene vinnie ) Azunában ledroppol az fps-em 30-ra is akár ami amúgy szerintem nevetséges.. vagy pl Tom Raider legújabb részénél is az Ultra az erősen 30 fps de van hogy 50 ami azért jó lenne... és nem értem. ( 1080P felbontáson játszom. ) a kicsomagolás is órákig tart és nem hiszem hogy proci lenne a ludas mert nem igazán megy fel az órajel se semmi. Wowban pl ha Chrome is meg van nyitva a Ram kihasználtság az szinte 90%! ami szerintem megint picit sok.
egy 120 GB-os SSD annyiba kerül mint egy 1 terás HDD, szóval nem nevezném drágának.
Nyilván ne 1 terás SSD-ben gondolkozz. A legjobb egy ssd+hdd kombó lenne, de ha sokmindent fel akarsz rá rakni akkor 14 ezerért már kapni 1 terás hdd-t, az nem vészes.
"...és kopik már."
Pasztmek.. Te jó ég, és ilyenek itt "tanácsokat" írogatnak.
Mert a merevlemez az csak úgy elkopik...
Hát igen, itt tart a gyakorikerdesek.hu ún. "szakmai" színvonala.
Az a merevlemez amúgy sem régi, egy kéttányéros típus:
lehet az oka, ha nagyon régi és kopik már.
A kicsomagolás nem tudom miért megy órákig, bár ha ugyanarról a diszkről ugyanarra a diszkre csomagolunk, akkor jóval lassabb, mintha másik fizikai lemezre csomagolnánk.
Viszont a processzor-terhelésnek olyankor nem alapon kéne szüttyögnie.
A Chorme meg egy ram zabáló böngésző, ez köztudott, pláne ha sok tab van megnyitva benne.
A 970-es azért annyira nem rossz kártya, nem tudom miért esik le az FPS-ed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!