Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Hogy oldjam meg? (>>> lent)
Figyelt kérdés
Egy nálam jóval idősebb pasival taliznék ma, (nem pedo) de annyira nincs kedvem, csak ma van a szülinapja. Jó barátom, de ő többet akar, de tuti nem rohanna le stb... alacsonyabb nálam, kb egy fél fejjel, és ez engem nagyon zavar, és sztem őt is... ha nem lenne alacsonyabb, nem bánnám, de így... nem szivesen megyek, bevallom...2012. aug. 12. 13:47
2/8 anonim 

válasza:

Hívd fel, és mondd meg neki, hogy ne haragudjon, közbejött valami, de nagyon boldog szülinapot kívánsz. Ennyi.
3/8 anonim 

válasza:

Mondjuk meg mondhatnád neki az igazat,felnőtt,biztos felfogja.
4/8 anonim 

válasza:

3-as, én is erre gondoltam, de nem olyan könnyű valakinek megmondani, hogy se tested-de lelked nem kívánja, főleg ha valamilyen szinten barát
5/8 A kérdező kommentje:
de pont a szülinapján? am 16 vok :)
2012. aug. 12. 14:18
6/8 anonim 

válasza:

3. vagyok megint,tudom hogy nehéz kimondani ezeket,de ha bele éli magát,hogy azzal lesz együtt,akivel akar,és csak utólag valami más módon derül ki az igazság,akkor bizony sokkal jobban fog neki fájni.A szülinap nem olyan nagy dolog,évente van belőle egy.
7/8 anonim 

válasza:

És a faszi hány éves? Szerintem egy lánynál max 5 évvel lehet idősebb a pasija. De mivel kérdeztél így válaszolok: küldj neki egy sms-t és kész.
8/8 anonim 

válasza:

Ha jó barátod, és nem akarsz tőle többet, akkor emg mit számít a magasságotok, hm? :D
Barátként menjetek el valamerre, és kész! :D Van olyan fiú barátom, aki vagy 10 centivel alacsonyabb nálam, de sokat mászkálok vele mégis..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!