Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy oldjam meg, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg, hogy ne bántsak meg senkit?

Figyelt kérdés

Van 3 lány. A,B és C. BC legjobbarátok, "A" meg így néha velük van. Nekem "A" tetszik, de közölük csak B-t ismertem egy kicsit, vele kezdtem haverkodni. Sokat voltam együtt B vel, már szinte az egész suli azt hitte, hogy járunk. Én csak barátként tekintek rá, meg szerintem ő is rám. Ekkor jött be a képbe C, akinek nyíltan hajt rám, bár ő meg azt hiszi, hogy én meg B re hajtok. B meg össze akar hozni C vel, és igy elég kínos helyzetekbe csöppentem. Közben meg elkezdtem jóban lenni "A" val, úgyhogy vele is alakul, de mégse akarom elveszteni a barátságot BC-vel.

Szóval összefoglaló:

B vel jóban vagyok, sejti hogy "A" ra megyek, de segít C-nek.

C hajt rám, B segít neki, én meg megpróbálom semlegesen kezelni.

"A" val meg lassan, haladunk előre.

És ezt az egészet még az is bonyoltja, hogy B iránt is érzek valamit, de tudom, hogy mind a korkülönbség, mind más okok miatt nem lehetne belőle semmi.

Tudom, hogy zavaros, meg minden, de tudtok valamit tanácsolni? 18F

2012. febr. 17. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
gázos fogalmazás amugy meg senkit se bántasz meg csak oda mész és barátkozol és közeledsz nem nyalod magad
2012. febr. 17. 23:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. Visszautasítod C-t, minél hamarabb, mielőtt még beleélné magát (VISSZAUTASÍTOD, nem hallgatsz, nem kikerülöd, nem nyomtalanul eltűnsz), megköszönöd a kerítőnő szolgálatait, de megnyugtatod, hogy egyedül is el tudod dönteni, mit akarsz, A-val meg hadd alakuljon.
2012. febr. 18. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint valami matekpélda. XD Azért ne hidd, h C-nek összedől a kis világa, ha te A-val mész el, mindenkinek meg kell értenie, h ez van. Kedvesen, de határozottan mondd el C-nek, h neked más tetszik, csak megérti. Ha jól sejtem attól tartasz, h A-nak megromlik majd a kapcsolata B-vel és C-vel, ez előfordulhat, de nem szükségszerű.
2012. febr. 18. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!