Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg, hogy ne bántsak meg senkit?
Van 3 lány. A,B és C. BC legjobbarátok, "A" meg így néha velük van. Nekem "A" tetszik, de közölük csak B-t ismertem egy kicsit, vele kezdtem haverkodni. Sokat voltam együtt B vel, már szinte az egész suli azt hitte, hogy járunk. Én csak barátként tekintek rá, meg szerintem ő is rám. Ekkor jött be a képbe C, akinek nyíltan hajt rám, bár ő meg azt hiszi, hogy én meg B re hajtok. B meg össze akar hozni C vel, és igy elég kínos helyzetekbe csöppentem. Közben meg elkezdtem jóban lenni "A" val, úgyhogy vele is alakul, de mégse akarom elveszteni a barátságot BC-vel.
Szóval összefoglaló:
B vel jóban vagyok, sejti hogy "A" ra megyek, de segít C-nek.
C hajt rám, B segít neki, én meg megpróbálom semlegesen kezelni.
"A" val meg lassan, haladunk előre.
És ezt az egészet még az is bonyoltja, hogy B iránt is érzek valamit, de tudom, hogy mind a korkülönbség, mind más okok miatt nem lehetne belőle semmi.
Tudom, hogy zavaros, meg minden, de tudtok valamit tanácsolni? 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!