Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan működik az 1 pc-ben 2...

Hogyan működik az 1 pc-ben 2 videokártya dolog?

Figyelt kérdés

Van egy Lenovo ThinkCentre M73 típusú pc-m.

És szeretnék bele még egy videokártyát mert komolyabb játékokkal szeretnék játszani.

Ugye alapból egy Integrált Intel HD Graphics 4600 típusú kártya van benne.

És szeretnék bele egy GIGABYTE Radeon RX 460 WINDFORCE OC 4GB GDDR5 128bit típusú videokártyát.

És az lenne a kérdésem hogy ez hogyan oldható meg.

És olyat is hallottam hogy egyszerre tud 2 videokártya dolgozni , de szerintem ez csak akkor lehetséges ha 2 pontosan ugyan olyan videokártya van benne.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. okt. 26. 20:08
 1/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Ha fekvő,akkor te nem fogsz új játékokkal játszani. Más vga kell.

Ha normál midi akkor belerakhatsz bármit. Tudtommal az fog menni.

2016. okt. 26. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:

"És olyat is hallottam hogy egyszerre tud 2 videokártya dolgozni ,"

adom az előző válaszát plusz a kiemelt szövegre válaszolva akkor tudsz 2 videó kártyát bele rakni ebből ha cf képes az alaplap és van rajta legalább 2 db pci express slot amit kizártnak tartok mert ezekbe az irodába szánt gépekbe valami egyszerű gyári alaplapot szoktak tenni.

2016. okt. 26. 20:34
 3/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Valamint ,hogy ha van még egy rövidebb slot is a lapodon abba is tudsz majd tenni egy vga-t. Így van nekem poénból egy hd5850-em és egy x1-es hd5450-em is egy msi h81m-e33 alaplapban.
2016. okt. 26. 20:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ;)
2016. okt. 26. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:

3 napos mákos lecsó

és ezt te cf-nek nevezed ?

mért nem arra válaszolsz amire a kérdező kíváncsi ?

rx 460 ból szeretne cf-et erre kell válaszolni !

a Választ pedig meg kapta. Nem 2 videó kártyát akar külön használni aminek nem adódik össze a teljesítménye .

2016. okt. 27. 15:29
 6/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Én nem neveztem cf-nek.
2016. okt. 27. 22:24
 7/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Szóval igen, azzal ha több különböző vga-t teszel a gépesbe csak tőbb monitort tudsz használni.

Ugyan olyanoknak kell lenniük a teljesítmén ősszeadódásához. De ne gondolkozz ilyenben, főleg ne egy rx460 esetén.

2016. okt. 27. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!