Hogy működik ez az APU dolog a proci videokártya esetében?
ezt a gépet akarom megvenni, azt írja, hogy 2 Gb APU grafika, de ezt nekem kell beállítani BIOS-ban hogy ennyi legyen vagy alapból ennyi, és ez a 2Gb elvesz a 4x3600Mhz-ből vagy a 4Gb ramból?
A10-7850 ez a leggyorsabb APU asszem. De a memóriának dual channelben kell futnia benne, hogy játszani lehessen vele. Illetve nem árt, ha gyors a ram, akár 2400mhz.
Egy szóval nem éri meg.
Raijintek Arcadia ház
Be quiet S7 300W táp
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap
X4 860k proci
4gb 1866mhz hyperx fury
Asus R7 250 1gb DDR5 (!)
WD ezex 1tb vinyó
Erre próbálj spórolni. VGA mellett nem lényeg a DUAL channel.
pcx.hu
Az APU a RAM-ból veszi el a 2GB-ot, állítani a BIOS-ban lehet. Ha engem kérdezel 1GB-nál nem érdemes többet adni neki, annál többet max akkor, a 8GB RAM--od van.
Előre összerakott gépet azonban nem érdemes venni, összeraktam neked egy jobbat:
AMD FM2+ alaplap: Asus A58M-K alaplap 12 517 Ft
AMD FM2+ processzor: AMD A8 7600 dobozos FM2+ processzor 26 962 Ft
DDR3 memória: Kingston 4GB DDR3 2400MHz HX324C11SR/4 memória 10 693 Ft
Merevlemez 3,5": Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 12 290 Ft
Ház táppal: Akyga AKD01-400S 400W fekete számítógép ház 7 318 Ft
Gépösszeszerelés: Nem kérek (+4990 Ft lenne, azonban nagyon egyszerű összerakni egy gépet)
Összesen: 69,780 Ft pcx.hu gépösszerakó
Ha ez már nem fér bele a keretbe, akkor A6 7400k procival és wd10ezex 1 terrás merevlemezzel vedd.
Amit írtam összeszerelve kiszállítva kb. 110E forint, új. Ha össze tudod szerel(tet)ni, akkor az -5E.
Ár értékben amit vennél, az nagyon rossz. 30-35E forintot ér kb., mivel használt. Ha azért adsz 63E+kiszállítást, te dolgod.
hadd füzzem hozzá, hogy magam raktam össze egy amd A8-7600 as gépet, asus asus a55bmk alaplappal, és a fent említett kingston 4 gb 2400 mhes rammal. fél éve ezt használom (volt tápom itthon, igy saccra 60 ezerbóő futotta) Netto baromság az, hogy nem lehet vele játszani, szimpla 4g ram van, biosban 1 g a videomagoknak, lowon viszi zökkenőmentesen a whitcher 3 at (!) (kb csak ezzel játszom) csak azért fogom 8 g-re bővíteni dual channelben a ramot, mert az említett játékot az eddig megjelent összes kiegészítővel már akadva viszi. Szinte biztosra veszem, hogy 8 g rammal (ebből 2g videokmagognak9 somán pörgetni fogja.
a 2008 as játékokat full hdban maxon tudod nyomni ezzel a konfiggal. Rendkívül jó vétel ez annak, aki nem játékbzi, és minden új gamet kiakarna próbálni max graffal.
Muhhhahahaha
Leírtam neked #1-ben, mint hozzáértő, hogy lesz sokkal erősebb a géped, ugyanannyiért, minőségi ház/táp/hdd-vel.
Te meg megvetted annak ellenére is azt a silány minőségű cuccot. GRAT!
Muhhahahaha
Senki nem azt mondta, hogy nem lehet rajta játszani. A telefonom is elvinné 640x480-ban, hanem hogy mit kapsz a pénzedért.
GRAT mégegyszer, kérdezel és mégis azt vetted. Köszi, megnevettetek! :D
Amit #1-ben írtam, az 1,4x teljesítmény egy A10-7850K APU mellett akkor, ha 2db 1866 memória modullal fut dual channelben. Ha csak 1db a memória akkor single channelben fut, akkor amit írtam, már 2,5x gyorsabb, mint a 7850K APU.
Akkor lehet viszonyítani. De lehet egy szavamat se értitek, szóval GRAT harmadszor is ti hozzáértők!!
Muhhahahahaha
Igen, hülye vagyok, mert ilyen embernek válaszoltam és jó tanácsot adtam, ezért haragszom magamra. Bevallom!
De mivel már megismertem a jellemedet, jót tudok röhögni rajtad, hogy ugyanannyiért a sokkal gyengébbet vetted miközben itt volt a sokkal jobb! :DDD Bevallom, megnevettettél!
Szóval összességében, örülök, hogy azt vetted. GRAT!
Muh-muhhh-muhhhhhaaahhhaaaaa
Ez kb. olyan, mintha állnál egy rozoga fa lépcsőfokon és közben megkérdezed, hogy jól áll-e a nyakkendőd, én meg azt mondom, hogy szállj le onnan gyorsan lépj át a következőre mert mindjárt leszakad megütöd magad!
Erre te nem hiszed el, leszakad és megütöd magad, de felállsz és azt mondod, nem fájt, minek kell okoskodni, nem ez volt a kérdés. És én vagyok a hülye, mert nem a kérdésre válaszoltam. Véletlenül se a jószándék és a segítségnyújtás jusson eszedbe erről, hanem az okoskodás!
Lefordítottam érthetőbb hasonlatra, csak neked! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!