Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit érdemes cserélni a számító...

Mit érdemes cserélni a számítógépemben?

Figyelt kérdés

Jelenlegi:

Proci: AMD Phenom II X4 B50 3,10 GHZ x64 alapú

RAM Kingmax 2 GB DDR3 1333

667 MHZ

Videokartya: Sapphire ATI Radeon HD 4600-as sorozatból 512 MB

Alaplap: ASUS a tipust pontosan nem tudom

Merevlemez Samsung 500 GB HDD

Arra gondoltam, hogy RAM kellene bele 8 GB illetve videokàrtya kellene még egy 4 GB-s hogy fussanak az újabb jàtékok. A proci sztem jó. Ezzel kapcsolatban tippek? GDDR 3 vagy GDDR 5 videokàrtya?

2016. okt. 24. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

újabb játékok futásához 8gb ram, jobb proci, jobb videokártya (hd 7790 minimum) ami kéne.

Kérdés mennyit szánsz rá, mert kb mindent lehetne cserélni, de nyilván adott összegen belül gondolkozva kell megoldani hogy amit lehet, azt jobbá tenni.

2016. okt. 24. 10:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia, figyu sztem most RAM-ot mindenképpen vegyél, mert van ddr3 ram jó árban kb 8 GB ram-ig tornázd fel.RAM itt:

[link]

Videokártyát: olcsó AMD RX 460 4GB 39.000 FT

Ha szeretnél játszani is akkor GDDR5 ramos kártya kell

Mindenképpen GDDR5!!!

Ezzel sztem még a Rise of tomb raider meg TERA meg Warface, GTA5 minden menni fog bizonyos szinten stabil közepes/ high grafikán.

Ha olcsóbb kártyára gondoltál akkor a hardverapró-t tudom javasolni, regelj be és nézzél szét.

r7 260X es kártyák már vannak ott 18.000 FT-ért használtan.

vagy akár gtx 750 es Nvidia is.

Egyikkel sem jársz rosszul igazából, és ezeknek még tápegység se kell nagy, Azt azért nézd meg, hogy a TÁP kábelek között a gépedben legyen legalább 1 darab 6 pin-es +12v-s kivezetés videokártyának.

Mivel régebbi teknika ramot nem vennék csak népi márkát bele, samu, hynix meg az alját mert ezek általában mennek minden gépben.

2016. okt. 24. 11:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat. Igazàból a procit még jónak gondolom. Jàtékokból nem vàrom el a legjobb legkomolyabb szintet, csak azért a fifa 16 és hasonló kaliberű jàtékokat kényelmesen futtassa. Azon is gondolkoztam, hogy ha dràga lenne akkor nem-e elég egy 2GB GDDR 5 videokàrtya, vagy màr gondoljak arra, hogy sokàig jó legyen? Amikor összeraktuk ezt a gépet tesommal, 2010-ben még minden akkori jàték full grafikàn furott rajta, aztàn hàrom év múlva màr egyre jobban kezdett elavulni. Mai jàtékok nem is nagyon mennek csak a kis igényű lol, cs go stb. Nem vagyok amúgy nagy gamer, de néha éppen jàtszanék újabb jàtékokon ha úgy van. Max 40 ezret szànnék rà, ennyiből nem tudom megoldható-e.
2016. okt. 24. 11:52
 4/12 anonim ***** válasza:

40-ből jó lenne 2x4gb ramra beruházni (csomagban), ez úgy 11e. Ha eladod a régit talán egy ezrest kapsz érte.

Jó lenne tudni a pontos tápegység nevét is a csatlakozók miatt, mit bír, mennyire megbízható stb.

Amennyiben bírja a táp, akkor egy ilyet mellé:

[link]

[link]

Ezekkel már el lehet lenni.

2016. okt. 24. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:

RAM mindenkép 4+ GB.

ÉS VGA -ból se ártana egy erősebb, sokat dobna a játékokon.

2016. okt. 24. 14:00
 6/12 anonim ***** válasza:

szinten mindent ...

Lga1151 alaplap és intel i3-i5 proceszor

8GB ddr4 memoria

videokártyák :

amd RX 480,

nvidia gtx 1070,

nvidia GTX1080,

amd R9 390x,

amd fury x ,

videokártyára kell költeni jobban,

https://www.youtube.com/watch?v=Wf6lpFmCKGQ&t=1s

2016. okt. 24. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
videokarit cseréld le és a ramból pakolj bele 6-8gb-t.
2016. okt. 24. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:

dragdev, cukorfalat, írta hogy 40 ezre van rá, ebből nem hoz ki egy komplett új gépet (pedig az lenne a legjobb), így maradjunk a realitások földjén.

RAM bővítés meg új (használt, de erősebb mint a mostani) videokártya.

2016. okt. 24. 19:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Egyelore ennyit terveztem raszanni, mert pl a procit nemtom az intel i5 mivel jobb mint az AMD? Ha nagyon komplexen terveznek akkor meg igazsag szerint mar ssd-t is vennek bele a gyorsasag vegett, de lehet meg gyujtok ra es kesobb cserelem.
2016. okt. 24. 19:59
 10/12 T/Z ***** válasza:

SSD-től nem lesz több FPS-es.

Ezt így a leírás alapján a videokártya fogja vissza nagyon.

A 4ezres sorozatból a 4850/4870 volt a csúcs kártya, a 46×× az valahol középkategória belépő szintje lehetett. Gondolom 4670-esed van, ezt rakták akkoriban sok gépbe. Már akkor is egy béna kártya volt.

750Ti használtan 30ezer környékén van (Hardverapróról garival).

És még marad 10ezred, h vegyél bele ramot is, mert a 2GB az még netezni is kevés.

2016. okt. 25. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!