Samsung galaxy s6 edgéről mire érdemes váltani?
Samsung S7, bár én az LG G4-emmel is elégedett vagyok (kemény nagy tokban nem lángol a kezem :D ).
Iphone 7 nekem a jack dugó eltüntetés értelmetlen, de kinek mi, egyébként tesztek alapján a vízállósága jobb mint a samsung s7-nél.
Google pixel kicsit túlárazott (ahhoz képest amit ad).
Nekem ha most kéne venni androidos telót HTC 10 et venném, annyi hátránya van, hogy a gyári appok többsége google (zenelejátszó stb)
Esetleg S7edge-t (de nem tudom engem kiráz a hideg a fogásától)
Ha ios akkor (én) a i6s (plust) venném, i7 (plus) jó meg minden de ez az érintő gomb nekem nem jött be, kb olyan volt mintha egy törött üveget törnék még jobban össze.
Ha nem félsz a kínai márkáktól akkor esetleg OnePlus3, én mondjuk itt félnék egyrészt a garanciáztatás miatt, másrészt meg a szoftveres támogatás miatt/illetve hogy lassul majd a teló x félév után.
[de majd mindjárt kioktatnak, hogy milyen überfäszä is az]
LG G4 et tudom ajánlani. A G5tel az a bajom h nincsen rajta hátlapi gomb amúgy jó teló. LG V10 , V20 esetleg?
Am. Ha LG -t veszélyes akkor még a gyári quickcircle tokokat tudom hozzá ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!