2 tápegység 1 számítógépbe?
huzas nelkul is sokat fogyaszt a i7 920 es igy volt 382 a csucs a teljes rendszernek (talan meghozza a falbol de ezt nemnfigyeltem)
szoval ha egy modern proci van a gepben huzas nelkul akkor a 336 is eleg lehet
422 t mertek a falbol az msi nel szinten huzott 920 al
elvileg nincs tobb msi es 6+8 kell ra mint a ref re
nem irajak milyen tapot hasznaltak a tesztnel igy nem lehet a gep fogyasztasat kalkulalni
amugy az alaporajeles!! 920 144W korulnfogyaszt atlagban es csucson 213W korul
ebbol kiszamolhatod ha csak ezzel szamolnal de huzva sokkal tobbet fogyaszt!!
hogy 200W korul fogyaszthat max a vga illetve igazabol joval kevesebbet...
Hogy indítanád el a másodlagos tápot?
(el lehet, csak kíváncsi vagyok, Te hogy csinálnád)
Amúgy van olyan megoldás is, h a gépbe lehet venni plusz tápot a VGA-nak. Sehogy se találok rá linket, egy-, vagy két előlapi 5.25"-os helyre lehet betenni, tápot kap a hálózatból, és PCI-E tápcsatijai vannak, ezeket kell a VGA-ra dugni.
Ez a megoldás be is kapcsolja automatikusan magát, ha elindítjuk a gépet.
De szerintem az egy olyan elborzasztó kártya, h kipróbálás után ne használd inkább.
Egykori presztízskártyája volt az nVidának, ezzel próbálta a megtépázott hírnevét akkoriban visszaállítani. Kétmagos, melegszik, sokat fogyaszt, hűtése hangos, és számítási kapacitása ma már megmosolyogtató.
Amúgy ha csak 1-2 napig akarod kipróbálni, szerezz hozzá tápot, és hajrá, nem jár különösebb veszéllyel, csak macerás elindítani a másodlagos tápot, h adjon neki áramot időben.
De továbbra is tanácsolom,, h szabadulj meg tőle, nem éri meg. Ha veszel hozzá normális tápot, akkor is egy áramzabáló, melegedő, hangos kártya lesz.
teszteken lathatod hogy sokkal jobban melegszik mint mas korabeliek kerdezo
ha tonkre megy a geped senkit se hibaztas, magadat se
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!