Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit vegyek a számitógépbe?

Mit vegyek a számitógépbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új pc-t szeretnék elkezdi építeni, mindig mikor van egy kis feles pénz újitok valamit, most van egy felső tápos házam(még 3 ezer forint volt, márkát sem tudom nincs is rá irva semmi, melegedik meg na.. rá ugrott a tetejére a macska és az egész behorpadt), van egy 160gb-os sata2-es seagate merevlemez ami eléggé szektorhibás már, fsp hexa 400w táp amivel semmi gondom sem volt, de ugye alsó tápos házba már rövid lenne a kábel, hosszabítózni meg nem akarok.

Azzal szeretném kezdeni az újítást hogy veszek egy új házat,tápot és merevlemezt. Erre van most feles 60 ezer forintom, kéne valami ötlet, 1tb merevlemez bőven elég lenne, egy minőségi táppal és egy olyan házzal amibe belefér később egy nagyobb méretű vga, sok venti, és alsó tápos(NZXT Phantom 240.et néztem ki). de ötleteket várok.

Pár hónap múlva ha összejön a pénz akkor vennék egy intel 1151 es alaplapot i5 6600-al meg 8 vagy 16gb ddr4 memóriát

Sajnos most am3-as alaplapom van, a leges legolcsóbb volt még 3 éve szóval nem tudom ezt már fejleszteni.

Adott egy gtx960 4gb vga ami nekem bőven elég, csak nagy a cpu bottleneck, ezért is akarok belekezdeni a fejlesztésekbe(egyenlőre lolozok addig csak, ide elég a procim, csak nagyobb csatákban droppolok és akad be néha)

2016. ápr. 9. 13:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mennyit költenél rá?
2016. ápr. 9. 14:13
 2/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ebbe a házba nagyobb VGA fér bele.

[link]

[link]

2016. ápr. 9. 14:15
 3/15 anonim ***** válasza:

A táp az kimaradt:

[link]

2016. ápr. 9. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Én ház helyett ssd-t vennék először. Az hozza a legnagyobb gyorsulást. kb 15000ft

hdd wd green/blue 15000ft

tápra meg jut 30e forint. De ha találsz 20 körül normális tápot(pl fsp raider 550w) akkor egy tízesért tudsz venni házat is

2016. ápr. 9. 14:21
 5/15 A kérdező kommentje:
60 ezer forintot költenék rá, ház meg muszáj mert a régibe nem fér bele egy atx es alaplap sem, meg nagyon rezonál..xd
2016. ápr. 9. 14:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Megrendeltem a cuccokat iponon, fsp raider 550, nzxt phantom 240, és egy wd 1tb 7200rpm 64mb ezex merevlemez
2016. ápr. 9. 15:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem értem miért nem hallgattál rám,ennyit számít ha írók valamit...

Az a Raider 550 nem éri meg az árát.

2016. ápr. 9. 16:17
 8/15 anonim ***** válasza:

Ez így tényleg hülyeség volt. Jobban jártál volna a Be Quite-tel, így hogy nem veszel ssd-t.

Házra felesleges volt ennyit költeni, főleg egy ilyen szarra, amiben van két usb, meg két venti hely. Menőzésre jó, hogy átlátszó az oldala meg fehér, de semmit nem tud ami miatt többet érne mint 5000ft.

2016. ápr. 9. 17:01
 9/15 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel az ssd, amúgy sem tudnám használni mert nincs hozzá csatlakozóm, na meg nem menőzni kell a ház hanem soha az életben nem akarok másikat venni,tudom milyen az olcsó ház...
2016. ápr. 9. 18:22
 10/15 A kérdező kommentje:
attól függetlenül hogy pár másodperc a boot, szerintem az egy baromság, aki gépezik az birja már ki hogy bekapcsol a gép..
2016. ápr. 9. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!