Mit vegyek a számitógépbe?
Sziasztok!
Új pc-t szeretnék elkezdi építeni, mindig mikor van egy kis feles pénz újitok valamit, most van egy felső tápos házam(még 3 ezer forint volt, márkát sem tudom nincs is rá irva semmi, melegedik meg na.. rá ugrott a tetejére a macska és az egész behorpadt), van egy 160gb-os sata2-es seagate merevlemez ami eléggé szektorhibás már, fsp hexa 400w táp amivel semmi gondom sem volt, de ugye alsó tápos házba már rövid lenne a kábel, hosszabítózni meg nem akarok.
Azzal szeretném kezdeni az újítást hogy veszek egy új házat,tápot és merevlemezt. Erre van most feles 60 ezer forintom, kéne valami ötlet, 1tb merevlemez bőven elég lenne, egy minőségi táppal és egy olyan házzal amibe belefér később egy nagyobb méretű vga, sok venti, és alsó tápos(NZXT Phantom 240.et néztem ki). de ötleteket várok.
Pár hónap múlva ha összejön a pénz akkor vennék egy intel 1151 es alaplapot i5 6600-al meg 8 vagy 16gb ddr4 memóriát
Sajnos most am3-as alaplapom van, a leges legolcsóbb volt még 3 éve szóval nem tudom ezt már fejleszteni.
Adott egy gtx960 4gb vga ami nekem bőven elég, csak nagy a cpu bottleneck, ezért is akarok belekezdeni a fejlesztésekbe(egyenlőre lolozok addig csak, ide elég a procim, csak nagyobb csatákban droppolok és akad be néha)
Nem csak a boot lesz sokkal gyorsabb, hanem minden.
Ennyi erővel, aki gépezik az bírja ki, hogy szar a gépház.
Aki gépezik az bírja ki, hogy nem tud játszani, mert ott a konzol.
Aki gépezik az bírja ki, hogy 80e forint a villanyszámla naponta mert jó a kapcsolótáblás számítógép...
Sata 2-nél is óriási gyorsulást jelent az ssd.
"na meg nem menőzni kell a ház hanem soha az életben nem akarok másikat venni"
HAHAHAHAHA
Ha soha nem kéne új házat venni akkor tönkremennének a gyártók. A drága házak sem bírják örökké. Plusz mivel kezdi elérni a jelenlegi technológia a végét, így meg fog változni minden pár évtizeden belül. Minimum tizedére csökken a mérete a cuccoknak. Most is csak megszokásból vesznek nagy házat az emberek.
De légy okos, és nézd a plexin keresztül ahogy porosodik a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!