Van egy viglen intel 815-ős alaplaú pcm, a biosba az fsb-n tudtam húzni de a szorzón hiába állítok nem változik hogyan tudnám változtatni a szorót?
Figyelt kérdés
A processzor 900/128/100 as
az fsb feltoltam 115Mhz-ig és igy lett a 900Mhz-ból 1044Mhz
De a szorzót ki lehet tolni 12X-ig, ami alapból 9x-en van!
De hiába állítom a bioszba nem változik az értéke!
Nincs leírásom az alaplap jumpereléséhez, és nem tudom,hogy talán lehet,hogy az segítene..
2010. ápr. 26. 12:24
1/4 anonim válasza:
Intel procinál a szorzót hiába állítgatod.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első írta. Nagyon régóta szorzó-lock van mindegyiken.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha szorzó lock van mindegyiken akkor gondolom nem is lehet ezt feloldani jumpereléssel és nem tudom sehogy változtatni biosba..
De léteznek olyan progik (szoftveres húzás) ami segítségével ezt kiküszöbőlhetem? ha igen akkor hol találok ilyet?
2010. ápr. 26. 12:33
4/4 anonim válasza:
Semmivel sem lehet feloldani. Sem gányolással, sem programmal. Így van megépítve és kész. talán ha ki tudod szedni a chipet és lézerrel tudsz módosítani rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!