Melyiket éri meg jobban? core i5 2500K vagy FX 8150 hosszútávra tervezek 3-4 évre, játékra, munkára egyaránt szóval renderelésre. intel: 53 ezer amd: 69 ezer
Értem
én most nézem a tesztet prohardveren és ezek az eredmények borzalmasak főlega fogyasztás, hát a 3dsmax, zbrush stb kihazsnálja a 4-nél több magot ez nem kérdés.DE ettől én több teljesitményt vártem mert mondjuk ha AMD vonalon akarnék maradni pl akkor megvenném a phenom x6-ot ami kisebb fogyasztásal leverte a FX-et meg a core i7 -est is.
Most az i5 2500K a jobb választás.
Az FX8150 drágább, sokkal többet fogyaszt, és még csak nem is jobb.
Viszont ha majd a Windowst és a programokat is optimalizálják a Bulldozerre, akkor valószínűleg még javulni fog a teljesítménye, de hogy ez mikor lesz, és mennyit javul tőle, az passz. Szóval hosszú távra lehet hogy jobb lesz a Bull, de lehet hogy nem, nagyon rizikós...
Én most ennyiért biztos nem venném meg azt a Bullt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!