Érdemes ezt a gépet fejleszteni? Több lennt.
Ezt a gépet fejleszteném fel sajnos nincs annyi pénzem, hogy új alaplapot illetve abba procit ramot vegyek. (pl i5 stb)
Ezeket raknám bele:
Intel Core 2 Quad Q9650 processor 2.83 GHz, 12 MB L2 cache, 1333 MHz FSB
8GB DDR2 800Mhz RAM
TÁP-: CORSAIR VS450 8PIN(4+4) 450W 80+ 34 AMP PCI-E (nem tudom kompatibilis ezzel az alaplappal?)
VGA: Nvidia GeForce GTX 750Ti vagy R9 270x vagy GTX 770 OC
Szerintetek megéri?
UI:légyszi ne írjatok i3-i5 ös procikat mert nincs rá most annyi keretem. Ezzel azért el tudok játszogatni medium grafikán egy 720p ben nem?
Álló gépház, vagy mini-gépház?
A processzor szerepel a manualban is, úgyhogy mennie kell. (Xeon lehet, h nem is menne benne, mivel a Q-s chipsetek egy része nem viszi a Xeonokat.)
Ez egyébként egy BTX elrendezésű gép/gépház.
Ha lapot vennél bele később, csak BTX-es lapot tudsz majd venni (nem nagyon vannak bele valók).
A másik.
Ez egy HP Brand gép.
A HP úgy gyártja ezeket, h az alaplapnak a csatlakozója ugyan úgy néz ki, mint egy szabványos tápcsatlakozó, és a tápegységnek is úgy néz ki a csatlakozója, mint egy szabványos csati, DE a csatik kiosztása más, mint ami a szabvány lenne.
Tehát veszel egy másik, amúgy ATX szabványú tápot bele, beledugod, de nem megy majd, mert az érintkezők kiosztása más.
Ezeket a brand gépeket ezért nem nagyon érdemes megvenni, mert tápot nem lehet emiatt cserélni benne, csak hozzávalóra, de az meg ehhez a típushoz csak 365W-os max.
Videokártyát így nemigen lehet bele normálisat tenni, max külső (extra) táppal.
Sajnos ez van.
Azt az ACE márkájú tápot amúgy nem ismerem, sose hallottam még erről a márkáról, és sajnos Google se adott róla nekem semmit. :/
Tovább Googlezva úgy tűnik a dc7900-es gépekben már szabványos ATX csatlakozót használt a HP.
A fentieket ettől függetlenül nem törlöm ki, nem árt, ha tudod, de szerencsére az általad használt gépnek már megfelelő a kiosztása, cserélhető a táp.
Amúgy nem egy Corsair tápot akartál venni bele?
Inkább azt.
Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ :)
Ha a GTX 750Ti -t vettem volna meg akkor tudtam volna csak megvenni most a Corsair tápot vagy akár Sea-t. De így hogy a GTX 770 melett döntöttem így sajnos már csak processzorra illetve erre az ACE 600W tápra van pénzem jelenleg.
Elvitték azt a videókártyát amit kinéztem magamnak :((((
Valami más videókártyát tudtok ajánlani ami kb ugyan olyan erős mint a GTX 770??
100 fontba férjen bele (40.000FT)
Kérlek segítsetek :)
Hát 50 és 100 Font közé beállítva a keresővel jól ki leht szűrni a találatok közül a vásárlásra érdemes kártyákat.
Találtam 280X-et is, 270X-et is, de GTX770-est, GTX960-ast is.
Persze nem nyitogattam meg őket, azt érdemes megvenni, amire garit is adnak azért valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!