Mit érdemes fejleszteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Alaplap: Asus M5A78LM-LX3
Processzor: AMD FX-4300 Quad Core -3,8Ghz
Memória: Kingston 8Gb/1600Mhz HyperX DDR3
HDD: Toshiba 1TB Sata3
SSD: opcionálisan bővíthető
Optikai Meghajtó: LG CD/DVD-író
Videókártya: Asus R7 370 2GB DDR5 STRIX GAMING
Számítógép ház: DeepCool Smarter
Tápegység: 500W 12cm Fan
főként játékokra használom +8 giga ramot mindenképp rakok bele.
A kérdésem az lenne mit érdemes beletennem ?
i5-6500 proci vagy ASUS GeForce GTX 960 DirectCU II 4GB ?
esetleg ti mit ajánlatok?
és tudnátok olcsó és jó nagy méretű gépházat?
2016. okt. 9. 05:53
1/22 anonim válasza:
Ha jól sejtem, valami noname tápról van szó, én első körben azt cserélném, a plusz RAM még várhat.
Ha Skylake-ra fejlesztenél, arra vigyázz, hogy nem lesz jó a DDR3 hozzá.
2/22 anonim válasza:
én vennék egy 4. genes i5-öt egy b85 lappal, meg egy normális tápot. így megtarthatod a ramot
3/22 A kérdező kommentje:
2. válaszoló ha veszek i5-öt meg tápot akkor muszáj új alaplap?
2016. okt. 9. 06:27
4/22 A kérdező kommentje:
esetleg jó alaplapot tudsz ajánlani?
2016. okt. 9. 06:27
5/22 anonim válasza:
AMD-s lapba fizikailag nem illeszkedik semmilyen Intel proci, tehát nyilván az is kell.
6/22 MGéza válasza:
Gtx 960-at ne vegyél már, a most megjelenő 1050ti jobb lesz hasonló áron, illetve 1060, rx 470 lenne jó választás.
9/22 anonim válasza:
10/22 anonim válasza:
szerintem kezdésnek jó ötlet intel-re váltani. A kártya nem annyira rossz, hogy hirtelen lekéne váltani (tudom a videókártya is fontos, de a mostani játékokhoz már inkább gtx 1070-ek amik tényleg f**ák) én mindenképp azt csinálnám, hogy új alaplap proci ez kb megvan egy 100-as ból , és majd ha lemegy az 1070-en ára stb akkor vennék bele kártyát..(hirtelen gyorsabb lenne ,ha a kártyád vennéd meg de szerintem az alapoknál érdemes kezdeni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!