Osszeraktam egyedul egy gepet. Mindenre nagyon figyeltem es ovatosan csinaltam. Bekapcsolom akkor kep nelkul 5 hosszu sip hallatszik. Mi lehet a baj? Venti/vilagitas megy. Gigabyte alaplap.
Figyelt kérdés
Ha megfogom a hazat akkor kicsit megcsip. Lehet h rovidzarlatos. De nem ertem hogyan lehet, hiszen alaplap szepen a helyen van. Tapegyseg nem raz.2016. okt. 17. 22:41
11/15 Közveszélyes Kontár válasza:
meg pl azert is lenne jo nem e bioy frissites kellene a procihoz
meg pl nem e inkompatibilis az alplap a memoriakkal (meg procival)
pl sima ddr3 ast tettel 1151 be
12/15 anonim válasza:
1. komplett leírás, milyen proci, alaplap, tápegység, ház, ram, külön hűtő kiskutya füle
2. képek mindenről, hol mi hova hogyan csatlakozik. Lehet csak te hitted úgy, hogy sikerült jól összerakni.
De egyébként beadod szervizbe szerintem összerakják neked úgy hogy menjen is.
13/15 anonim válasza:
Nem biztos. Ha ez egy GA-B150M-D3H vagy a Z170X GAMING 3, akkor könnyel lehet hogy hubás. Soknak hibás a slot, illetve gyárilag elgörbült tűk a foglalatban.
14/15 anonim válasza:
Nem sok mindent fogunk tudni válaszolni, ha nem írod le, hogy miből áll a géped. Ha új a gép akkor elméletileg az alaplaphoz kellett adniuk egy használati utasítást - ebbe nézd meg a hibakódokat (hogy mennyit/milyet sípol)- , a másik meg ellenőrizd le, hogy a konnektornál földbe nincs-e árom, mert volt már ilyen megrázó élményem :D, ha meg végképp nem konyítasz a géphez akkor egy szervizzel olcsóbban megúszod mint, hogy elrontasz valamit.
15/15 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam :D Kiszedtem a alaplapot és megnéztem mindent, az egyik ram nem volt megfelelően benyomva. DDR4-es ram, és bekattant a helyére, de a másik oldalt kicsit kikandikált az egyik. Köszönhetem annak, hogy nagyon óvatos voltam, és féltem jobban megnyomni. Azóta minden megy mint az álom. win 10-et tettem rá usb ről. Jó gyorsan feltelepítettet mindent, nem kekeckedett semmivel, még a wifi bővitőkártyát is azonnal észlelte, és kérte a wifi jelszót :D Nagyon csodás gép lett. Válaszokat köszönöm.
2016. okt. 18. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!