Ez az összeállítás jó?
ASUS H110M-K alaplap
Intel Core i3-6100 proci
Kingston DDR4 8GB 2133 CL14 ram
1TB Western Digital Blue winyó
Corsair CX430 táp
Kezdetben vga nélkül használnám a kérdés hogy ez fog működni? És még annyi hogy valami házat tudnátok ajánlani?
Fent lehet rosszul tüntettem fel de úgy gondoltam én is hogy a 8GB ram dual-channelbe lesz nem egybe.
Köszönöm a válaszod!
Mennyi ideig leszel vga nélkül? Mert 1-2 hónapig, akkor jobb az 1x8gb, mivel a kinézett alaplapon csak 2 ram slot van, utána ezt fejleszteni valamivel macerásabb (régit eladni, újat venni stb).
amúgy teljesen jó, gépház gondolom van.
Még idén szeretném majd beszerezni azt is szóval 1-2 hónapról lenne csak szó. Viszont egyelőre a ramok bővítését még nem tervezem. Mert szeretnék még ssd is optikai meghajtó is kelleni fog. Aztán ha kevés lenne a 8GB akkor szóba jönne a bővítés, de úgy gondolom hogy a jelenlegi 2GB 800MHz ramom után a 8GB 2133MHz tökéletes lesz.
Van gépház de azért a 8 éves házat már ideje lenne lecserélni. Csak egyelőre még tanácstalan vagyok e téren. Valami jó tanács esetleg, hogy mire figyeljek a választásnál?
Egyébként neked is köszönöm a válaszod!
Ha 2x4GB-ot teszel az alaplapba, akkor nem fogsz tudni később 16GB-ra bővíteni, csak miután eladtad a meglévő moduljaid...
Figyelembe véve az integrált VGA-t, inkább 4 slotos alaplapba fektess be!
Igen tisztában vagyok vele hogy az általam választott alaplap csak 2 slotos, de most erre van keret.
Azért köszi!
Esetleg valami házat nem tudnál ajánlani?
Inkább ezt a linket nézd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!